2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم😘 اگه راه لاغری سریع سراغ دارین‌ بگین🌹

صبحانه غلات بخور

ناهارتو پنج وعده کن تا شب 

میوه سبزیجات اب فراوان 

پیاده روی منظم

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
من مانکن اینا نمیدونم  قدم ۱۷۱  وزنم ۷۳ ..خیلیم خوبم و راضیم ۷۶ هم بودم یمدت تازه بیشتر ...

چقد خوب😁 منم 72 ام... اول ۶۰ بودم هی بهم گفتن چاق شو شیرخشک نیدو خوردم بعد الان شدم 72 بهم میگن لاغر شو! بنظر خودم خوبم صورتم قشنگ تر شده... فقط یکم شکمم باید جمع بشه.

ممنون عزیزم بابت نظرت😘

صبحانه غلات بخور ناهارتو پنج وعده کن تا شب  میوه سبزیجات اب فراوان  پیاده روی منظم

خیلی گشنم میشه... بعد از اینکه شیرخشک خوردم اصن یه جور دیگه شد اشتهام... نخورمم نمیدونم معده ام چش میشه ورم میکنه

چقد خوب😁 منم 72 ام... اول ۶۰ بودم هی بهم گفتن چاق شو شیرخشک نیدو خوردم بعد الان شدم 72 بهم میگن لاغ ...

عزیزم بنظرم وزنت مناسبه با این قد والا وزنمون نشون نمیده مث بقیه مثلا من بهم ۶۶ ۶۷ میخوره 

اگه شکم داری ورزشای شکم انجام بده شیرینی جات کمتر بخور همینطور برنج

وااااا🙁 
خیلی گشنم میشه... بعد از اینکه شیرخشک خوردم اصن یه جور دیگه شد اشتهام... نخورمم نمیدونم معده ام چش م ...

شیر لاکتوز داره نخوری بهتره از جایگزین ماست استفاده کن جلو اشتهات و میگیره خواصش هم خوبه

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .