2777
2789

تا چند دقیقه بعد به این وضعیت تاپیک دچار میشه😁

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موز بیارین برام گیس و گیس کشی شروع شد

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

فک کنم بیشتر منظورشون این باشه بکارت به داشتن یا نداشتن پرده ربطی نداره 

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
والا اومدم بپرسم جواب بگیرم تو تاپیک یکی.که ترکید.یعنی چی که بکارت وجود نداره؟واسه کسایی که حتی با ر ...

اونکه ارتجاعیه

من،رویایی دارم رویای آزادی💔رویای یک رقص بی وقفه از شادی💔من،رویایی دارم از جنس بیداری💔رویای تسکین این درد تکراری
والا اومدم بپرسم جواب بگیرم تو تاپیک یکی.که ترکید.یعنی چی که بکارت وجود نداره؟واسه کسایی که حتی با ر ...

بکارت وجود داره یه جور غشا نازک که ورودی واژن هر کی می گه نداره می خواد بکارتت اخراب کنه از من گفتن

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن