2777
2789
عنوان

بچه هایی که واسه کنکور درس می خونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 30 پست
سلام گلم متاسفانه من برای مشکل مال مجبورم روزی سه تا چهار ساعت کار کنم کاشت ناخن و این تایمش دست خود ...

سلام گلم 

ان شاالله ک موفق میشی 💜

ببین مثلا چه ساعت هایی اصلا حوصله درس نداری یا کسلی اون ساعت ها کار کن 

مهر میری ۱۲ ام ؟

You and I drink the poison from the same vine

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم  ان شاالله ک موفق میشی 💜 ببین مثلا چه ساعت هایی اصلا حوصله درس نداری یا کسلی اون سا ...

اره مهر میرم دوازدهم 

ممنونم عزیزم

ظهرا و آخر شبا کم حوصلم فک کنم ظهر بعد نهار که سنگینم بهترین تایمه کاره!

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   
سلام گلم متاسفانه من برای مشکل مال مجبورم روزی سه تا چهار ساعت کار کنم کاشت ناخن و این تایمش دست خود ...

صبحا از ۸ شروع کن تا ظهر بخون اخه ساعت شروع کنکور ۸ هست مغزت واسه اون موقعه فعال میشه

سلام گلم  ان شاالله ک موفق میشی 💜 ببین مثلا چه ساعت هایی اصلا حوصله درس نداری یا کسلی اون سا ...

شما الان فارغ التحصیل شدین؟؟ اطلاعاتتون درباره سایر رشته های پیراپزشکی خوبه؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
صبحا از ۸ شروع کن تا ظهر بخون اخه ساعت شروع کنکور ۸ هست مغزت واسه اون موقعه فعال میشه

تصورت غلطه ها...این ها اصلا ربطی به هم نداره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
شما الان فارغ التحصیل شدین؟؟ اطلاعاتتون درباره سایر رشته های پیراپزشکی خوبه؟

من دارم فیزیوتراپی میخونم 

نه والا همین رشته خودمم کلی چیزا ازش نمیدونم 😅

اره مهر میرم دوازدهم  ممنونم عزیزم ظهرا و آخر شبا کم حوصلم فک کنم ظهر بعد نهار که سنگینم بهتر ...

اره خوبه همون ظهر 

💜

خوابتم خوبه ولی بنظرم ۱۱ تا ۶ یا ۷ بهتر باشه

اره خوبه همون ظهر  💜 خوابتم خوبه ولی بنظرم ۱۱ تا ۶ یا ۷ بهتر باشه

ممنونم فداتشم تابستون الان از چقدر شروع کنم برا مهر به چقدر برسونم تو مدرسع چقدر بخونم؟😘

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   
قبلا چند ساعت در روز میخوندی؟

تا چند ماه پیش حتی ده ساعت گاهی ولی میانگین پنج شش ساعت

تصورت غلطه ها...این ها اصلا ربطی به هم نداره

مشاور بهم گفت خودش دانشجو پزشکیه میگفت من واسه کنکور شبا درس میخوندم خوبم خوندم ولی سال اول قبول نشدم چون مغزم ساعت ۸ صبح عادت به خواب داشت نه درس خوندن و فعالیت کردن به همین خاطر سر جلسه هنگ کردم درست مثل الان من بعد نقطه ضعفش رو شناخت رفعش کرد سال بعد قبول شد

تا چند ماه پیش حتی ده ساعت گاهی ولی میانگین پنج شش ساعت

چ عالی ولی ببین سعی نکن الان ی روز ۵ ساعت بخونی ی روز ۱۵ ساعت بعد وسطاش کم بیاری 

بنظرم ۶ ساعت مفید عالیه دختر 

بعدا تا ۱۲ هم میرسونیس

چ عالی ولی ببین سعی نکن الان ی روز ۵ ساعت بخونی ی روز ۱۵ ساعت بعد وسطاش کم بیاری  بنظرم ۶ ساعت ...

مرسی قشنگم انشالله به هرچی میخوای برسی 😘