الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام گلم ان شاالله ک موفق میشی 💜 ببین مثلا چه ساعت هایی اصلا حوصله درس نداری یا کسلی اون سا ...
اره مهر میرم دوازدهم
ممنونم عزیزم
ظهرا و آخر شبا کم حوصلم فک کنم ظهر بعد نهار که سنگینم بهترین تایمه کاره!
وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴ 💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.
اره خوبه همون ظهر 💜 خوابتم خوبه ولی بنظرم ۱۱ تا ۶ یا ۷ بهتر باشه
ممنونم فداتشم تابستون الان از چقدر شروع کنم برا مهر به چقدر برسونم تو مدرسع چقدر بخونم؟😘
وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴ 💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.
تا چند ماه پیش حتی ده ساعت گاهی ولی میانگین پنج شش ساعت
مشاور بهم گفت خودش دانشجو پزشکیه میگفت من واسه کنکور شبا درس میخوندم خوبم خوندم ولی سال اول قبول نشدم چون مغزم ساعت ۸ صبح عادت به خواب داشت نه درس خوندن و فعالیت کردن به همین خاطر سر جلسه هنگ کردم درست مثل الان من بعد نقطه ضعفش رو شناخت رفعش کرد سال بعد قبول شد
چ عالی ولی ببین سعی نکن الان ی روز ۵ ساعت بخونی ی روز ۱۵ ساعت بعد وسطاش کم بیاری بنظرم ۶ ساعت ...
مرسی قشنگم انشالله به هرچی میخوای برسی 😘