2777
2789

بچه ها من  یازده و نیم نهایتا دوازده می خوابم ولی صبحا ساعت هشت که پا میشم درس بخونم خوابم میگیره چیکار کنم 😭😭😭 صورتم هم خوب میشورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگیزه نداری یا کمبود ویتامین داری وگرنه خوابت مفیده یه مورد دیگه هم اینک شاید با گوشی میخابی ک خیلی تاثیرداره

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
شب میتونی بیدار بمونی؟ 

سلام گلم متاسفانه من برای مشکل مال مجبورم روزی سه تا چهار ساعت کار کنم کاشت ناخن و این تایمش دست خودمه

بعد من کنکور سال دیگه دارم و یازدهمم به نظرت چه تایمی مشتری بگیرم تایم خوابم یازده شب بیداری هشت صبح ظهرم نمیخوابم برای کارمم از اول مهر دوساعت فقط کار میکنم به نظرت موفق میشم🥺🥺🥺چه تایمایی درس بخونم خودم فکر میکنم صبحا خوبه بخونم ظهرا کار کنم بعد استراحت کنم شبم بخونم!!

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.