2777
2789
عنوان

حستو کامل کن.ببین بقیه چیا دیدن

119 بازدید | 5 پست

وقتی تو یه خانواده( بچه طلاق.خیانت پدر. خیانت مادر.فقیری. بی پولی.دعوا.کتک) بگو تو کدوم يکی اینها بزرگ شدی بعدش جملرو کامل کن. 

این پست زیر نظر روانشناس هست و میخوایم حس افراد مختلف رو ببینیم. 

وقتی تویه خانواده...... بزرگ شدم الان حس میکنم ......

بزارید خودمو بگم..

من تو یه خانواده ای بزرگ شدم با خیانت پدرم وقتی ۱۳ سالم بود و یه زن رو صیغه کرد شبا خونه نمیومد و کار نمیکرد و همه حرف میزدن درموردن و معتاد میگفتن الانگه بزرگ شدم و بالغ شدم بازم اون کمبود محبت های زیادی کودکی خودم رو حس میکنم و میفهمم. میبینن چقدر زود رنجم چقدر حساسم و چقدر بقیه از من بی حسابن.اعتماد به نفس ندارم. نمیتونم صحبت کنم. 

با اینکه حتی الان وضعمون خوبه.

تو یه خانواده بی پول بزرگ شدم

بابام عمر وجوونیشو گذاشت یه کارگر با ۳ تا دختر

یادمه عموم ماشین داشت یه شب من رفتم کلیدشو گرفتم تا ببام ببردمون بیرون...ذوق کنان لباس پوشیدیم دم در پسرعموم اومد گفت خودمون میخایم بریم بیرون کلیدو گرفت رفت

ما خوابیدیم ولی بابام تا صبح گریه کرد...

قربون‌ش برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو خانواده با وصع نالی خوب بزرگ صدم حتی کل شهر میدونستن از ثروت مالی ... 

ولی همیشه شاغل بودن هیجوقت کنار من نبودن دغدغه شون فقط فقط کار بود ... 

و نزاشتن رو ما خودم وایسم همیشه سوالات را برام میخردین الان متوجه اشتباهشونن و درگیر اینن که ۲ سال بعد دییپلم میگیرم چطوری دیپبم بالای ۱۹ بگیرم

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

همه اون موارد داشتم و بدتر و وحشتناک تر...

وقتی تویه خانواده که از نظر بیولوژیکی فقط باهم نسبت داریم بزرگ شدم الان حس میکنم رابطه خونی هیچ وقت باعث عشق و محبت به همدیگه نمیشه...

قتل های خاموش زمانی اتفاق می افتد که  جسد های متحرکی بنام انسان بدون احساس شروع به راه رفتن و حرف زدن می کنند و انسانیت را به گورستان آرزوها و خاطرات فراموش شده می برند ...