2777
2789

پسر من سه سال و نیمشه 

تا همین ده روز پیش مثل بلبل حرف میزد و شعر میخوند بدون هیچ مشکلی الانم همینطوریه راحت و بی دردسر حرف میزنه ولی مواقعی که هیجانی میشه یا یه چیزی یادش میاد میخواد برامون تعریف کنه اول کلمه رو با لکنت میگه مثلا به خاله میگه آله 

وقتی میخواد بگه خاله بیاد خونمون اول آله رو با لکنت میگه اینجوری آااااله

دارم از ترس میمیرم یعنی دچار لکنت شده؟ باید چکار کنم

تروخدا خانومایی که تجربه دارن راهنماییم کنن

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

یا از سردی یا استرس هم بهش گرمی بده هم مهربون باش

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو این سن رایجه تا قبل ۶ سالگی پیش میاد و خوب میشه نگران نباش🤗

واقعا یعنی طبیعیه؟ احتیاج نیست پیش گفتار درمان یا مشاور ببرمش ؟

یا از سردی یا استرس هم بهش گرمی بده هم مهربون باش

سردی زیاد میخوره کلا پنیر و ماست و شیر خیلی علاقه داره و مرتب میخواد یعنی ممکنه از اونا باشه؟

حوصله تایپ نداشتم دیدم خیلی نگرانی اومدم تو تاپیکت

نگران نباش.۸۰ درصد ب۱چهها تو ۳ تا ۵ سالگی اینمدلی میشن

بصچه منم شد .کلی چکاب و گفتار درمان هم بردم. دیدم تغییر خاصی نمیکنه دیگه گقتاز درمان نبردم.ولی یسری نکات داشت تو خونه حواسم بود

۵ سالگی خود به خود خوب شد

۵ یا ۶ بچه اطرافم دیدن تو این سن بعد خودشون خویب شدن

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
دختر من آبان چهار سالش کامل میشه باور می کنی کامل کامل زیاد نمیتونه جمله بندی کنه به خودت فشار نیار، ...

ببین پسر من خیلی راحت حرف میزد مشکل من جمله بندی و اینا نیست اینکه کلمه اول و چند بار تکرار میکنه نگرانم کرده ☹

حوصله تایپ نداشتم دیدم خیلی نگرانی اومدم تو تاپیکت نگران نباش.۸۰ درصد ب۱چهها تو ۳ تا ۵ سالگی اینمدل ...

واقعا ممنون عزیزم که وقت گزاشتی 

خیلی میترسم که این لکنتش زیاد بشه اون نکاتی که گفتین و لطف میکنین به منم بگین