2777
2789

بخدا دیگه خسته شدم همش منت میکنه تو بشینی تو خونه من برم کار کنم بیارم بخوری؟میگه مگه من نوکر خانزادتم؟اخه من بخدا دوتا بجه کوچیک زیر یکسال دارم چجوری میتونم کار کنم.

میشه راهنمایی کنید چجوری تو خونه درامد داشته باشم خسته شدم از منت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو تو قانون تامین هزینه ی خوراک پوشاک مسکن و ... زن و فرزندان با مرده

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

چرا باید کار کنی..اون‌وظیفشه بره پول در بیاره و برات زحمت بکشه

تو تنها چاره ی منی خدا💛لحظه ی اومدنش که شد همه چیز ایستاد!ساعت از حرکت؛زمین از چرخش و قلبم از کار!💕🤭😍یک عاشق هستم که کلی جنگید تا به عشقش رسید از خواسته تون دست برندارید❤دی ماهی شیطون و مهربونی ام🤭دف نوازم💕واسه بهتر شدن حال روحیم ی صلوات بفرس اگه میشه🌹

وا این چه شوهریه دیگه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بهش بگو هر وقت که هر چی پول درآوردی اومدی زدی به نام من بد بیا منت بزاره وقتی به نام خودت منتی دیگه سرت نیست همه جا که یه لقمه نون واب برای ا یکی پیدا میشه

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩