2777
2789
عنوان

درد دل دارم، گوش شنوام میشی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 19 پست
منم نمیدونم چی دوس دارم مشاور و امتحان کردن راه های مختلف کمکت میکنن قایمکی برو... جلسه انلاین برو ...

درسته،حق با شماس

من خیلی محدودم خیلی وضع روحیم داغونه...

خیلی تلاش میکنم ولی در نهایت دوباره یه چیز خیلی کوچیک تمام اعتماد به نفسمو بهم میریزه

خوب نیاز به زمان داره اشکالی نداره دوباره تلاش کن خوب بعضی خصوصیات ریشه در دوران کودکی داره تغییردادنش سخته ولی قابل تغییر من خودم حتی بعضی مواقع میخوام کاری انجام بدم دوباره فوبیای خجالتی بودن میادسراغم نمیتونم حرفمو بزنم  ولی خوب به مراتب خیلی بهترازاوایل شدم روخودم کارکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته،حق با شماس من خیلی محدودم خیلی وضع روحیم داغونه...

آدما از محدودیتا ستاره میشن

و موفقیتای خودتو با کسایی که شرایط زندگیشون مثل خودت نیس مقایسه نکن...اونا شاید اگه تو شرایط تو بودن یه درصد چیزی که الان هستن هم نبودن... خودتو با دیروز خودت مقایسه کن پیشرفتای کوچیک کن حتی در حد مثلا دو کلمه بیشتر انگلیسی یاد گرفتن نسبت به دیروزت

تو ادم بیخیال و بی عاری نیستی چون همین الان تاپیک زدی و دنبال راه حلی برای شرایطت و ازش راضی نیستی. پس معلومه میخوای عوضش کنی. مطمئن باش یه روزی به عقب نگاه میکنی و میگی دمم گرم. فقط پشتکار داشته باش