2777
2789
عنوان

ته چین مرغ

514 بازدید | 4 پست
سلام دوستان
من امروز مهمون دارم 20 نفر
میخوام ته چین هم درست کنم
نمیدونم چند چیمانه برنج بزارم...
برنجی که قلقش دستمه فقط 10 پیمانه باقی مونده ازش
و یه کیسه برنج نو داریم نمیدونم چطوریاس
کمککککککککککککککککک فوری
سربلندم کنید با راهنماییاتون
مرسی
ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.....حلوا به کسی ده که محبت نچشیده است
من نمیدونم دوستم وگرنه حتما حتما کمکت میکردم

جای منم
ﺧﺴﺘﮕﯽ ﺭﺍ ﺗﻮ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﺴﭙﺎﺭ ﮐﻪ ﺍﻓﻖ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺍﺳﺖ … ﻭ ﺧﺪﺍﯾﯽ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﺪ … ﻭ ﺑﻪ ﻋﺸﻖ ﺗﻮ، ﻫﻤﻪ ﺣﺎﺩﺛﻪ ﻫﺎ ﻣﯽ ﭼﯿﻨﺪ … ﮐﻪ ﺗﻮ ﯾﺎﺩﺵ ﺍﻓﺘﯽ …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دوستان
من ترسیدم کم بیاد 15 پیمانه گذاشتم ... 3 تا قابلمه شد ... 2تاش موند ولی خوب خودمون میخوریم جای همگی خالی
من همیشه با این دستور درست میکنم
به ازای هر دو پیمانه برنج 2 تا زرده تخم مرغ و یک استکان سر خالی ماست چکیده میزنم و نصف پیمانه روغن مایع
با یه عالمه زغفرووووون.....
کف ظرفم و چرب میکنم یه عاله برنجی که یه مقداری زنده تر از معمول ورداشتم و با مواد بالا مخلوط کردم میریزم و خوب فشرده میکنم
بعدش مرغ ریش ریش شده که با چند قاشق از مواد بالا مخلوط کردم و میریزم روش و دو مرتبه یه لایه ی دیگه برنج ...خوب فشرده ش میکنم و روش یه چند قاشق ای مرغ میریزم و در ظرف و میزارم و دم کنی هم میزارم که عرق نکنه روش خیس نباشه و میزارم روی شعله کم یه ساعت میمونه خووووب چیزیه....
اممممم
ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.....حلوا به کسی ده که محبت نچشیده است