2777
2789
عنوان

میخوام دعای سریع‌الاجابه بخونم بیاین حاجتاتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 32 پست

من من من من بنویس 

مریض دارم کرونایی 🥺 دعا کن زودی خوب بشه امروز دوباره حالش بد شد 

بعد اینکه منو دعا کن رتبه م خوب باشه امسال یه رشته خوب قبول شم 😘❤

کاربری اصلیم تعلیق شد ، کاربری دوستمه/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم🌹

لطفا برای ظهور امام غایب مون

ریشه کن شدن کرونا از کل دنیا

شفای همه مریضا

ازدواج همه جوونا 

رفع مشکلات کشورمون تو همه زمینه ها

پدر و مادر شدن همه کسایی که آرزوش رو دارن

دعا کن🌹

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

دعا کن کسب و کارم برکت بگیره و یه جای عالی بتونم برای محل کارم بخرم.

دختردار بشم اگر به صلاحمه.یه دختر سالم و صالح و زیبا و باهوش.

کسانی که علیه من مکر و نیرنگ و حیله به کار می برن،تمام فتنه هاشون به خودشون برگرده و گریبانگیر خودشون بشه و خدا وکیل و مراقب و مواظب خودم و کسب و کارم و شغلم و زندگی ام باشه.

اونی که مد نظرمه و خیلی اذیت می کنه،برکنار بشه و از دست اذیتاش راحت بشم.

برای موفقیت و عاقبت به خیری پسرم هم لطفا دعا کنید.

عزیزم من اسمم زهراس میشه برام بخونی تااینماه منم مامان بشم ونیازبه عمل نداشته باشم

چشم عزیزم

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....
برای عاقبت بخیریم واینک کسی ک مدنظرمه عاشقم بشه میشه دعاکنی؟

اسمم زهراس

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me
فردا میخوام برم سنوگرافی تشخیص جنسیت میشه براي دختر دارشدنم دعا کنی انشاالله حاجت روابشی عزیزم اسمم ...

نینیت چی بود عزیزم رفتی سونو؟

کاربر سال 95 کاش اندوه آدمی به عمرِ گلها بود :)                   نگاه ناگهانِ تو به چشم من همین که خورد، تمامِ من خلاصه شد درون چشم های تو🥀  گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا، دچار گشته هر که بر جنونِ چشم های تو...  ببر مرا به عالمت... به عالم جنونِ خود🌙 بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است🌑 به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند   حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است 🌊🌊عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر....که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود....
۴روز دیگه زایمانمه! کم‌خونی شدید دارم‌میترسم اتفاقی بیفته دعام کن با دخترم سالم برگردیم خونه! اخه بن ...

چطوری عزیزم نینیت به دنیا اومد بسلامتی؟

نینیت چی بود عزیزم رفتی سونو؟

اره عزیزم رفتم انقدر چرخید معلوم نشد دکتر گفت برو مرداد بیا. 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
اره عزیزم رفتم انقدر چرخید معلوم نشد دکتر گفت برو مرداد بیا. 

اخی :") ایشالا ک ب مراد دلت برسی عزیزم