2777
2789
عنوان

زینک پلاس و ویتامین E

2554 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان.  کسی بوده که بعد از چندین ماه اقدان باردار نشده باشه و از وقتی به شوهرش قرص زینک پلاس و ویتامین E  و فولیک اسید داده  نتیجه گرفته باشن؟؟؟؟ 

لطفا جواب بدین  یکساله اقدامم.  دوماهه که به همسرم‌زینک و ویتامین میدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل  بارداری هم خودم هم شوهرم  خوردم ..البته من از تو گوگل سرچ کرده بودم  برای امادگی قبل بارداری خدارا شکر تو اقدام اول باردار شدم ..دومی همین طور تواقدام اول ...ولی سه ماه قبلش فولیک خوردیم

من قبل  بارداری هم خودم هم شوهرم  خوردم ..البته من از تو گوگل سرچ کرده بودم  برای اما ...

ماشاالله به شما و همسرتون   پس شما کلن مشکل باروری نداشتییی

من دوتا زایمان داشتم  الان برای فرزند سومم  یکساله که هی نمیشه  ازمایشاتم عالی بوده    همسرم فقط کمی ضعیف بوده که ۵۰ روز دارو مخصوص خورد  گرمیجاتم خورد البته طبعش گرمه   الانم دوماهه زینک پلاس بهش میدم  ویتامین ای هم  دو ورق خورده    الانم پریودم  این ماه دوفاستون خوردم ولی باردار نشدم  باز باید دوفاستون بخورم از شب ۱۴  بلکه این ماه باردار شم 🙏🙏🙏

ماشاالله به شما و همسرتون   پس شما کلن مشکل باروری نداشتییی من دوتا زایمان داشتم  الان بر ...

🙏🙏🙏انشالا .نه نداشتم  ناباروی... ولی خونده بودم که برا کیفیت .سلامتی جنبن خیلی تاثییر گذاره