فقط عکس عمدیگرو دیده بودیم و اون خیلی از چهره من خوشش اومده بود ولی هی می گفت هم میخوام ببینمت از نزدیک بعضی چیزا رو بهت بگم هم نمی خوام ببینمت چون می ترسم و ترس از دست دادن دارم لطفا بفهم منو تا اینکه قرار گذاشت و یهو کنسل کرد و نوشت لطفا هیچی ننویس حتی خداحافظی هم نکن منم پیاماشو پاک کردم خداحافظی هم نکردم نظرتون چیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از چهرت خوشش اومده بود بعدش قرار هم باهاش گذاشتی ولی قصد دوستی نداشتی؟ 😐 خدایا بیاا منو بخوررر
خدا یا بیا اینو بخور منو اسب کن بتازم برم از این تاپیک
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
گمشو بابا من چرا باید زن یک متاهل بشم میگم بحث علمی داشتیم باهم
فقط متاسفم برات همین
تربیت و شعور و شخصیتت رو با تاپیکت
بعدم با حرفت نشون دادی :)
گودبای
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
هن نداره دیگه همون کار بیشعوری رو کرده رفته با متاهل دوس شده
😒😒😒😒
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
متاهل بگه از چهره ت خوشش اومده!بعد بحث علمی بود!چی؟؟؟؟
پس چرا میگی از چهره ت خوشش اومده!!! از علمت باید خوشش می اومد.حالا سوالت چیه از ما
حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
والا فعلا تو نفهمی آخه یکی نیس بگع با مرده قرار گذاشتی خودتم میکی از قیافم خوشش اومده بود وقتی تو دیدی از قیافت خوشش اومده و قرار میخاد بزاره و متاهله باید خدافظی میکردی 😐♻️ شعور هم خوب چیزیه
بله چون قرار بود باهم یه بحث مفصل علمی داشته باشیم یه جورایی همپا شیم بعد گفت من اگه از چهره کسی خوش ...
تو ام باور کردی ؟
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)