2777
2789

ببیند عکس به چه جنسی میخوره ی حسی دارم مثل دلشوره 😁

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته ای؟سونوی انومالی میری؟

16دکترم گفته بیا جنسیت و بهت بگم اخه برای ان تی نگفت. 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
پسر، البته تجربه ای ندارم فقط حسم گفت پسره

😁 اول ناراحت میشدم که میگفتن پسر حالا دم اخری دیگه فرقی نداره خودمو باشنیدن پسر داری اماده کردم 😂

خب دو هفته دیگه یهو برو انومالی.حس من میگه دختر.خودت چی دوس داری؟

انشاالله که حست درسته. دختر 

چرا نمیگن تو ان تی؟ کاملا مشخصه دیگه این روزا با این دستگاه های پیشرفته. الکی ادمو منتظر میذارن😐

منو تو ۱۱هفته گفت. برا ان تی هم نرفته بودم. ان تیم ۳ روز دیگس

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄
چرا نمیگن تو ان تی؟ کاملا مشخصه دیگه این روزا با این دستگاه های پیشرفته. الکی ادمو منتظر میذارن😐 م ...

چون میترسه اشتباه بگه منم سیسمونی بخرم حالا همه بهم میگن میگفتی بچه دومه بهت احتمال میداد 

چون میترسه اشتباه بگه منم سیسمونی بخرم حالا همه بهم میگن میگفتی بچه دومه بهت احتمال میداد 

خب مثلا بگه بچت دختره ولی فعلا سیسمونی نگیر. ادمو خون ب جیگر میکنن لامصبا😆

من دوبار حاملگیم همو اول گفتن و راحتم کردن

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄
خب مثلا بگه بچت دختره ولی فعلا سیسمونی نگیر. ادمو خون ب جیگر میکنن لامصبا😆 من دوبار حاملگیم همو او ...

نمیدونم والا به بعضیا میگه مثل به دختر همسایه مادرشوهرم گفته بود جنسیت ولی به من نگفت سر پسرمم بهم نگفت 😑