2777
2789

سلام دوستان ، من آزمایش هول اگزام دادم و سه ژن معیوب داشتم ،حالا همون سه ژن رو دکتر نوشته واسه همسرم تا آزمایش بده ، کسی بوده ک قصد بارداری داشته و این آزمایشارو داده ؟

مرحله بعدی چیه ، میشه اگه اطلاعات دارین راهنمایی کنید تا بقیه هم استفاده کنند ، تشکر 🌹

سلام.در صورتی که همسر شما ناقل این سه ژن نباشه طبیعی باردار میشی ..منم پنج تا فکر کنم بود که همسرم انجام داد خوشبختانه ناقل نبود طبیعی باردار شدم.اما اگه ناقل باشه دیگه دو راه داری یا اینقدر باردار بشیم تا دوران بارداری با آمینوسنتز و غربالگری ها تشخیص داده بشه یا pgd

و خدایی که به شدت کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر پولش شد؟ بعد نسبتت با همسرت چیه؟ سابقه مشکلات ازدواج فامیلی داشتی این آزمایش رو واست نوشت؟ چون ...

8300هزینش شد شوهرم پسرخالمه آره سابقه بچه مشکل دار دارم خداییش هزینه ی آزمایشا خیلی بالایه

خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن  الهی آمین 

ان شاءالله خدا بهتون بچه سالم و صالح بده 

بچه ما هم مشکل داشت خونش رو قبل از فوتش دادیم برا ازمایش که معلوم شد چند تا مشکل داره که یکیش متابولیک هست ولی دیگه از من و شوهرم ازمایش نگرفتن و قرار شد اقدام کنیم و هفته ده بارداری امینو بشم و اگه خدایی نکرده بچه مشکل داشت دستور سقط بده 

دعا کنید خدا به ما هم بچه سالم بده 😭

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘