2777
2789

من دوشنبه بچم عمل داشت بعد از اتاق عمل که آوردنش بیرون انگار یهو بهم شک وارد شد... 

حالا از دوشنبه شیرم خیلی کم شده در حدی که اگه 24 ساعت بدوشم ته لیوان جمع میشه... 

چیکار کنم شیرم برگرده و زیاد شه؟؟؟

بچم شیر خودمو میخوره حتی الانم میدوشم میبرم براش بیمارستان... 

توروخدا اگه راهکاری بلدید بگید 

برای بچمم دعا کنید خوب شه تازه امروز شده 12 روزش😭😭از روز اول تو بیمارستان بستری بوده😭😭😭😭😭

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست ❤️هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود❤️❤️❤️❤️

به خاطر چی تو این سن عمل کردن؟

خوب از روز اول تو بیمارستان بوده سینه هاتو مک نزده هرچی بچه سینه مادر مک بزنه شیرش بیشتر میشه به خاطر اینه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این ناراحتی نداره که من خودم موقع تولد یک ماه بعدشم بیمارستان بودم با خواهرم 😐🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹♥️

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

خب طبیعیه شیرت کم بشه، سعی کن ریلکس باشی آروم، انگور خیلی مقویه شیرتم خیلی پر مغز میکنه، تا میتونی انگور و ماهی بخور

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
خودش مستقیم شیرتو بخوره بیشتر میشه

آخه معلوم نیست کی مرخص میشه تا قبل از عملش شیرم خوب بود جوری که هر روز مجبور بودم لباسمو عوض کنم ولی بعد از عملش یهو قطع شد😔

بدوش گلم با شیر دوش برقی مخصوصا شیرو زیاد میکنه

خودش میک بزنه هم زیاد میشه

ولی اگه زیاد نیست و بچه ت گرسنه میمونه تعصب نشون نده رو شیر مادر عزیزم 

کمکی بده بهش گناه داره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

تی جان خدا شفا بده گلم شیرافزای تبریزیان بخر بخور از عطاری سویق گندم وجو بخور برو زیر دوش آب گرم ماس ...

اصلا انگار س ی ن ه هام خالیه خالیه، 😭

مرسی عزیزم

عززيم انشاالله به زودي بهبودي براش حاصل بشه.

ميدونم سختته.صبور باش..

خيلي اصرار نكن حتما شير خودتو بدي به خاطرش غصه نخور..

پيج انجمن ترويج شير مادر رو فالو كن يكسري روشها گفتن

.

من خودم شيردهي نداشتم..يعني جز اون دسته محدوديم كه هركاري كردم نشد شيرم زياد شه و بچه هام شيرخشكي هستن.

💕

خشک میشه شیرت اینجوری.حتما باید میک بزنه سینه ات رو

معلوم نیست کی مرخص میشه حداقل تا دو هفته ی دیگه رو مطمئنم بستریه😔😭

عززيم انشاالله به زودي بهبودي براش حاصل بشه. ميدونم سختته.صبور باش.. خيلي اصرار نكن حتما شير خودتو ...

آخه یهو قطع شد همین ناراحتم میکنه الان اگه یه روز براش نبرم بیمارستان بهش شیر خشک میده ولی واسه بچه ای که عمل کرده شیر خشک که هیچ خاصیتی نداره😔باز شیر خودم میدونم با توجه به چیزایی که میخورم مقویه

مک زدن نوزاد

دوشیدن با دست یا انواع شیر دوش

دوش اب گرو و ماساژ زیر دوش از بالا ب پایین سینه

ماساژ تنها

نوشیدن مایعات مخصوصا مایعات گرم خیلی زیا

خوردن چند کاسه سوپ گرم حاوی سبزیجات و گوشت مرغ در روز 

اسنراحت کردن 

اینا خوبه

عزیزم من تو یه پیج اینا رو دیدم انجام بده