2777
2789
عنوان

بچه ها قرص خوردم

184 بازدید | 11 پست

دیشب یه عالمه قرص خوردم از دیشبه حالم به شدت داره بهم میخوره دیگ خستم دیگ بریدم از این زندگی ب نامزدم پیام دادم گفتم بیا ببین فیلم قرص خوردنمو برات فرستادم گوشیشو خاموش کرد بعدشم ک روشن کرد اصن انلاین نشده وای خدا چرا همه درد و بدبختیا براس منه؟

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

واا

مجبوری؟؟

جدا شو خوب‌ازش

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واا مجبوری؟؟ جدا شو خوب‌ازش

اصلا عقد نکردیم هنوز اما نمیتونم جدا شم ازش نمیتونمممم

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻
عزیزم چون داری خودتو ضعیف جلوه میدی نکن با خودت اینجوری

چیکار کنم پس بگو چه خاکی ب سرم بریزم زندگیم نابود شده

اصلا عقد نکردیم هنوز اما نمیتونم جدا شم ازش نمیتونمممم

چرا نمیتونی؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
چرا نمیتونی؟؟

هم دوسش دارم هم خیلی وابستم

اونم میدونه هر جور شده میخواد تموم کنه تا هر چی میشه میگه ما تفاهم نداریم تموم تموم دیگ پر شدم بخدا انقد خودمو کوچیک کردم پیشش ک تموم نکنه 

چیکار کنم پس بگو چه خاکی ب سرم بریزم زندگیم نابود شده

میدونم چیزایی ک میگم انجامش سخته اما انجام بده

از امروز قوی باش...از این کارا نکن...نخواه ک با خودکشی و اسیب رسوندن ب خودت دل کسیو ب رحم بیاری ک باهات خوب بشه...همیشه ب خودت بگو بودن نوش نبودن فراموش...ببین میدونم سخته...الان بری تاپیکای خودمو بخونی میبینی نامزد منم همینجوریه...اما ی مدت ازش دور شو...بزار اون دلش برات تنگ بشه...خودتو غرق کن تو کارات...حتی اگه بیکاری واسه خودت هی کار بتراش...ک نخوای بری سمتش و وقت کمی براش بمونه...دقیقا مثل خودش...ببین عزیزم یادت باشه آویزونی گریزونه...گریزونی اویزونه

هم دوسش دارم هم خیلی وابستم اونم میدونه هر جور شده میخواد تموم کنه تا هر چی میشه میگه ما تفاهم ندار ...

ی بار فقط بگو باشه تمومش کن...وقتی تموم کرد بهت قول میدم ک چند روز بعدش خودش برگرده...اما بعد بهش بگو ک این اخرین مرتبه ایه ک میبخشیش اگه دوباره بخواد بره برگشتی در کار نیست...اونوقت دیگه از این حرفا نمیزنه