2777
2789
عنوان

دیگه از دختر عموم بدم میاد😐

454 بازدید | 18 پست

ما خیلی با هم صمیمی بودیم همیشه هرچیزی میشد با هم درد و دل میکردیم.ولی دیگ فهمیدم خیلی بهم دروغ میگع و منو سر کار میزاره

من خوبیشو میخواستم ی نفر باهاش بود اون فک میکرد دوسش داره ولی من میدونسم فقط واسه سرگرمی دختر عموم رو میخواد بهش گفتم اگ یه بار دیگ بهش پیام دادی دیگ منو فراموش کن ولی اون باز رفت با اون ولی من دلم طاقت نیاورد بازم باهاش صمیمی شدم الان فهمیدم همیشه همه چیز ازم پنهون میکرده و هر چی بینمون میشده میرفته به همه میگفته. منم بهش پیام دادم گفتم که دیگه شناختمت و دیگه بهم پیام نده

به نظرتون کارم درست بودع؟

🖤🥀

ار

همیـشع دنبـال چیـزای نـا منظمـم                                                                                          من قرض کردم تا برات خرج کردم !من کف خیابونو برات فرش کردم ،من واس داشتن تو نـذر کـردم•مــن!تو رو یه فرشتـع فـرض کـردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید سروسنگین میشدی بعدم کم کم رابطتتونو قطع میکردی فامیلید مثلا چشمتون توی چشم هم میفته😐 دوست ک ...

قبلش دیگ بهش خیلی محل نمیدادم ولی باهاش در ارتباط بودم. بعد اون فهمید که من کارایی که کرده رو میدونم و خودش اومد حرف های بد زد من بعش گفتم دیگ بهم پیام نده شناختمت چجور ادمی هسی

🖤🥀
قبلش دیگ بهش خیلی محل نمیدادم ولی باهاش در ارتباط بودم. بعد اون فهمید که من کارایی که کرده رو میدونم ...

الان هم رفته پروف گذاشته که از ته دل ازت متنفرم.

تون این کارا رو کرده بعد خودش هم اومد حرف های بد زد بعد الان میگه ازت متنفرم😐

🖤🥀
سلام یه کاربری دیگه داشتی ما نمیدونستیم ؟😃

بلع خودمم گفتع بودم ک

همیـشع دنبـال چیـزای نـا منظمـم                                                                                          من قرض کردم تا برات خرج کردم !من کف خیابونو برات فرش کردم ،من واس داشتن تو نـذر کـردم•مــن!تو رو یه فرشتـع فـرض کـردم 
كاربري قبليت برنگردوندن؟؟؟؟

ن امروز گفتم گفتن فردا

فکر کردم که میخای بسازی😊

چیو بسازم