2777
2789
عنوان

خانما توروخدا جواب بدین

61 بازدید | 7 پست

من الان هفته29بارداریم از هفته 20قرص کلسیم اهن نخوردم الان اگه بخوام دوباره شروع کنم بخورم مشکلی پیش نمیاد توروخدا اگه کسی میدونه بگه

دختر خوشگل مامانی تو راهه 😍😍                       خدا جونم مواظب تو دلیم باش❤لطفا یه صلوات واسه سلامتی دخترم میفرستی🙏🙏💜

چه مشکلی مثلا؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مشکلی مثلا؟؟

چون چند وقته نخوردم میرستم

دختر خوشگل مامانی تو راهه 😍😍                       خدا جونم مواظب تو دلیم باش❤لطفا یه صلوات واسه سلامتی دخترم میفرستی🙏🙏💜
چون چند وقته نخوردم میرستم

بازم متوجه ترست نشدم

بخور واجبه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
دلیلی داشت که نخوردی 😑

حتما دلیلی داشته ک نخوردم دیگه

نه اصلا .هیچ مشکلی نداره. عزیزم قرص کلسیم مخصوص استخونه .اگ بچه کمبود کلسیم داسته باشه نهایتا از کلسیم خودت تغذیه میکنه . نگران نباش.خدا نی نی گلت رو نگهداره عزیزم

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم  
نه اصلا .هیچ مشکلی نداره. عزیزم قرص کلسیم مخصوص استخونه .اگ بچه کمبود کلسیم داسته باشه نهایتا از کلس ...

ممنونم عزیزم💐💞