2777
2789
عنوان

دوست داشتین ب چ حیوونی تبدیل میشدید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 35 پست
حیوون پایین تر نیست

اشرف مخلوقات تا حالا به گوشتون خورده است آیااا؟ 

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشرف مخلوقات تا حالا به گوشتون خورده است آیااا؟  

بدم میاد حیوون هارو پایین تره خودمون ببینیم😕

میفهمی ک؟😏

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
بدم میاد حیوون هارو پایین تره خودمون ببینیم😕 میفهمی ک؟😏

اصل قضیه یه چیز دیگست حالا شما خوشت بیاد یا نیاد  اصل ماجرا عوض نمیشه.حیوانات جایگاه خودشونو دارن انسان هم جای خودشو.

#ادا_روشن_فکری‍ ‍

موفق باشید❤

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اصل قضیه یه چیز دیگست حالا شما خوشت بیاد یا نیاد  اصل ماجرا عوض نمیشه.حیوانات جایگاه خودشونو دا ...

سرمون.توکارخودمون.باش#

عقده# ‍ ‍-هامون -رو تو سایت- خالی نکنیم

😜

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
اصل قضیه یه چیز دیگست حالا شما خوشت بیاد یا نیاد  اصل ماجرا عوض نمیشه.حیوانات جایگاه خودشونو دا ...

عزیزم همه ک مثل شما نیستن که ادا در بیارن صفت خودتون رو برای خودتون بذارید😜سپاس