2777
2789

خب اول خودم بگم اینکه روی رفیق دامادمون کراش داشتم اونم روی من کراش داشت بعد از یه مدت اومدم شمارشو از گوشیه بابام برداشتم سیو کردم هواسم نبود واتساپ هایدش کنم رفتم استوری گذاشتم اونم دید خییییلی لحظه بدی بود بعد از حدود یک ماه شات گرفته بود نشون دامادمون داده بود کلیم تشکر رده بود که شمارشو بهم داده اونم گفته بوده ک من ندادم و...کلا به چوخ رفتم جالب اینجاس وقتی دامادمون اومد گفت چرا اینطوری کردی پررو پررو گفتم چیز خواسی نبود که خواستم پزوفش اینارو ببینم یادم رفت مارشو حذف کنم اینجوری شد تازه طلبکارشم بودم😐😂😂😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عروسی دختر خالم،دختر خالم داشت به همه خوش آمد می گفت به من که رسید گفت خیلی خوش اومدی من گفتم مرسی تو هم همینطور😐اونم یه چند لحظه فکرکرد بعد گفت مرسی😑

کتاب های کنکورمو می فروشم اگه خواستید درخواست دوستی بدید❤️

😂😂

در تاريکی ظلمت تنها خداست که صدايت را می‌شنود من به معجزه ها اعتقاد دارم؛معجزه ها همون ادمایی هستن که وارد زندگیمون میشن و به ما کمک میکنن امید به اینده داشته باشیم(:😊🌷https://harfeto.timefriend.net/16270644931055

من یه دفع  فامیل دورمون اومده بود خونمون هعی فضولی میکرد خلاصه اعصابم خورد کرد هعی به خواهرام میگفت نمیخواین عروسی کنین فلا بهمان من تو ذهنم گفتم گه نخورید دیگ به شما چه  ولی مث اینکه بلند گفته بودم اما تنها کاری که میتونستم اون لحظه بکنم انی بود پرو پرو نگاشون کنم چون  دیگه سرمو میاوردم پایین ضایع میشد

تلفن بابابزرگمو زدم به پریز برق سوخت 🤣

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی

من الان نمیدونم چطوری باید نی نی یار صدا بزنم تو ی تاپیکی بودم نمیدونم چی شد روز اول ک اومده بودم صداش زده بودم اومدن گفتن بفرمایید، چرا منو صدا زدین منم اصلا نمیدونستم چی ب چیه گفتم ببخشید حواسم نبود 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
انشالله خدا شفاش بده...من کلافه شدم از نفس تنگی آرامش ندارم

گلم نگران نباش قرص ویتامین سی زیاد بخور اب نمکم هر چند ساعت یه بار غرغر کن خوب میشی منم گرفتم با بوخورو اب نمک خوب شدم بماند ک کلی سروم و امپول زدم😓