2777
2789
مشکل داره یعنی چی؟ مشکلش چیه.. وای خدا بهت صبر بده  من سقط کردم فقط توسونو دیدمش اینقدر دپرس ...

ی طرف قلبش بزرگتر از حدی ک باید باشه 

ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت                  برکه ای کوچک به من میداد،دریا پیشکش ....    (کاربر  قدیمیم😊💚)
واقعا ؟ خدایا خودت ب منم رحم کن 😔

الان دکتر میگه مشکلش بدو تولد درمان میشه یا زبونم لال خدایی نکرده میگه ختم بارداری؟

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عریزم اجاره سقط میدن یا نه  بچه اولته؟

نمیدونم دعا میکنم اجازه بدن ولی میگن تو این هفته اجازه نمیدن  .اره بچه اوله

ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت                  برکه ای کوچک به من میداد،دریا پیشکش ....    (کاربر  قدیمیم😊💚)
عزیزم اصلا استرس نداشته باش انشالله که چیزی نیست و تشخیص اشتباه داده باشن.برای سلامتی نینیت و خودت ی ...

مرسی فداتشم ❤

ی طرف قلبش بزرگتر از حدی ک باید باشه 

وای یا باب الهواعج خودت کمک کن...انشاالله که چنین چیزی نباشه انشاالله ک معجزشو نشونت بده 

الان دکتر میگه مشکلش بدو تولد درمان میشه یا زبونم لال خدایی نکرده میگه ختم بارداری؟

میگن معلوم نیست اصلا 

وای یا باب الهواعج خودت کمک کن...انشاالله که چنین چیزی نباشه انشاالله ک معجزشو نشونت بده 

کاش تو این چند روز انقدر صداش کردم کاش حاجتمو بده 😔

میگن معلوم نیست اصلا 

پس سرخود کاری انجام نده اصلا هم استرس نداشته باش 

چون سمه برات هیچ اتفاقی نمیوفته انشاالله

وقتی خودشونم نمیدونن یعنی مطمعن نیستن وقتی هم مطمعن نیستن رو احتمال حال خودتو خراب نکن به بچت ضرر نرسون 

دکترت چی میگه؟؟چه مشکلیه اخه؟چیزی هست ک ایشالا به دنیا که اومد درمان بشه؟

خوردم ب ۵شنبه و جمعه با دکتر خودم هنوز صحبت نکردم فردا میرم دعا کنید اگه قرار مشکل داشته باشه ختم بارداری بدن 😭

یه سنو دیگه برو انشاا... اشتباه گفتن و بچتون سالمه به حق امام جوادhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/6822280/امشب-شهادت-امام-جواد-علیه-السلام-می-باشد-بفرمایید-ختم-صلوات-هدیه-به-حضرتش

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
خارشوهر منم بهش گفته بودن سربچت از تنش بزرگتره اینقدر استرس گرفته بود شب دردش شروع شد نتونست سونو دی ...

خدا خودش کمکم کنه 

خوردم ب ۵شنبه و جمعه با دکتر خودم هنوز صحبت نکردم فردا میرم دعا کنید اگه قرار مشکل داشته باشه ختم با ...

اینجور نگو عزیزم انشاالله که مشکلی نیس

😢