چاقاله،بادوم مدیر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 256 عنوان ۲۶ هفتمه الان که رفتم سونو میگن قلب بچه مشکل داره حالا من چ غلطی بکنم 😔 | مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 52 پست کسی راه حلی نداره خیلی حالم بده کسی بوده همچین تجربه ای داشته باشه . پس این همه غربالگری و ازمایش برای چیه ای خدا توروخدا برام دعا کنید خیلی حال بدی دارم 😔 ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت برکه ای کوچک به من میداد،دریا پیشکش .... (کاربر قدیمیم😊💚) 1400/04/18 | 21:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چاقاله،بادوم مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 256 مشکل داره یعنی چی؟ مشکلش چیه.. وای خدا بهت صبر بده من سقط کردم فقط توسونو دیدمش اینقدر دپرس ... ی طرف قلبش بزرگتر از حدی ک باید باشه ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت برکه ای کوچک به من میداد،دریا پیشکش .... (کاربر قدیمیم😊💚)
مامیmahdis عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 2492 واقعا ؟ خدایا خودت ب منم رحم کن 😔 الان دکتر میگه مشکلش بدو تولد درمان میشه یا زبونم لال خدایی نکرده میگه ختم بارداری؟ هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
چاقاله،بادوم مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 256 عریزم اجاره سقط میدن یا نه بچه اولته؟ نمیدونم دعا میکنم اجازه بدن ولی میگن تو این هفته اجازه نمیدن .اره بچه اوله ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت برکه ای کوچک به من میداد،دریا پیشکش .... (کاربر قدیمیم😊💚)
تنهایtanha عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 4005 عزیزم اصلا استرس نداشته باش انشالله که چیزی نیست و تشخیص اشتباه داده باشن.برای سلامتی نینیت و خودت یه ایه الکرسی میخونم میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون
چاقاله،بادوم مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 256 عزیزم اصلا استرس نداشته باش انشالله که چیزی نیست و تشخیص اشتباه داده باشن.برای سلامتی نینیت و خودت ی ... مرسی فداتشم ❤ ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت برکه ای کوچک به من میداد،دریا پیشکش .... (کاربر قدیمیم😊💚)
مامیmahdis عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 2492 ی طرف قلبش بزرگتر از حدی ک باید باشه وای یا باب الهواعج خودت کمک کن...انشاالله که چنین چیزی نباشه انشاالله ک معجزشو نشونت بده هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
تنهایtanha عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 4005 مرسی فداتشم ❤ خدانکنه عزیزدلم.نی نی تو از خود خدا صحیح و سالم بخواه میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون
چاقاله،بادوم مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 256 الان دکتر میگه مشکلش بدو تولد درمان میشه یا زبونم لال خدایی نکرده میگه ختم بارداری؟ میگن معلوم نیست اصلا ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت برکه ای کوچک به من میداد،دریا پیشکش .... (کاربر قدیمیم😊💚)
چاقاله،بادوم مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 256 وای یا باب الهواعج خودت کمک کن...انشاالله که چنین چیزی نباشه انشاالله ک معجزشو نشونت بده کاش تو این چند روز انقدر صداش کردم کاش حاجتمو بده 😔 ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت برکه ای کوچک به من میداد،دریا پیشکش .... (کاربر قدیمیم😊💚)
مامیmahdis عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 2492 میگن معلوم نیست اصلا پس سرخود کاری انجام نده اصلا هم استرس نداشته باش چون سمه برات هیچ اتفاقی نمیوفته انشااللهوقتی خودشونم نمیدونن یعنی مطمعن نیستن وقتی هم مطمعن نیستن رو احتمال حال خودتو خراب نکن به بچت ضرر نرسون هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
چاقاله،بادوم مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 256 دکترت چی میگه؟؟چه مشکلیه اخه؟چیزی هست ک ایشالا به دنیا که اومد درمان بشه؟ خوردم ب ۵شنبه و جمعه با دکتر خودم هنوز صحبت نکردم فردا میرم دعا کنید اگه قرار مشکل داشته باشه ختم بارداری بدن 😭 ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت برکه ای کوچک به من میداد،دریا پیشکش .... (کاربر قدیمیم😊💚)
مامیmahdis عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 2492 کاش تو این چند روز انقدر صداش کردم کاش حاجتمو بده 😔 میده عزیز دلم میده فقط استرس و اضطراب رو از خودت دور کن هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
نازززززززززززنین عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 5755 یه سنو دیگه برو انشاا... اشتباه گفتن و بچتون سالمه به حق امام جوادhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/6822280/امشب-شهادت-امام-جواد-علیه-السلام-می-باشد-بفرمایید-ختم-صلوات-هدیه-به-حضرتش لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
چاقاله،بادوم مدیر استارتر عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 256 خارشوهر منم بهش گفته بودن سربچت از تنش بزرگتره اینقدر استرس گرفته بود شب دردش شروع شد نتونست سونو دی ... خدا خودش کمکم کنه ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت برکه ای کوچک به من میداد،دریا پیشکش .... (کاربر قدیمیم😊💚)
مامیmahdis عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 2492 خوردم ب ۵شنبه و جمعه با دکتر خودم هنوز صحبت نکردم فردا میرم دعا کنید اگه قرار مشکل داشته باشه ختم با ... اینجور نگو عزیزم انشاالله که مشکلی نیس😢 هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!