2777
2789
هم سونو رفتم هم اکو هر دو یچیز گفتن 😔

بد به دلت راه نده منم مامانم میگفت تو همه سونوهایی که سر من حامله بوده گفتن مشکل قلب داره کلیه داره کبده داره مغز داره همه اینارو گفته بودن وقتی به دنیا اومده بودنم تو بیمارستان فقط دست به دست میشدم که معجزه بوده سالم بودم

نه تنهادیگه۱۸ سالم نیست😐بلکه ۱۹ و۲۰وحتی۲۱هم رد کردم🥲توروخدا یه دیقه وایسیم ببینم چی داره میشه!!😵‍💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم سونو رفتم هم اکو هر دو یچیز گفتن 😔

مشکل داره یعنی چی؟ مشکلش چیه..

وای خدا بهت صبر بده 

من سقط کردم فقط توسونو دیدمش اینقدر دپرس بودم ک حد ندوشت

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
غربالگری هیچ مشکلی نداشت؟ برو یه سونو دیگه گقتن چه مشکلی داره

نه گفتن همچی اوکی 😭

ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت                  برکه ای کوچک به من میداد،دریا پیشکش ....    (کاربر  قدیمیم😊💚)
تو دوران بارداری آ اس آ هم مصرف میکردی؟ سونو رو تکرار کن نگران نباش.

نه نمیکردم . هم سونو رفتم هم اکو 😔

ماهی تنهای تنگم کاش دست سرنوشت                  برکه ای کوچک به من میداد،دریا پیشکش ....    (کاربر  قدیمیم😊💚)
یک جای دیگه برو سونو. اکوی قلب جنین هم انجام بده. تا هفته قبل ۱۹ باید تشخیص میدادن طبیعتا 

رفتم اکو هم تایید کرد . نمیدونم چرا تو غربالگری دوم نفهمیده خیلی حالم بده اگه اشتباه از دکتر بوده خدا ازش نگذره

نه گفتن همچی اوکی 😭

خارشوهر منم بهش گفته بودن سربچت از تنش بزرگتره اینقدر استرس گرفته بود شب دردش شروع شد نتونست سونو دیگه بده که ببینه هردو یه چیز تایید میکنن یا نه 

وقتی هم به دنیا اومد سالم بود مشکلی نداشت

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
هردوتا غربالگری هاتو رفتی؟؟جای خوب ومعتبر رفتی؟اگه آره اینجا اشتباه گفته گلم نگران نباش توکل کن بخدا

اره هم سونوهاشو رفتم ازمایش جای معتبر ای خدا الان چیکارکنم . اکو هم تایید کرد اخه 

رفتم اکو هم تایید کرد . نمیدونم چرا تو غربالگری دوم نفهمیده خیلی حالم بده اگه اشتباه از دکتر بوده خد ...

یه خانم تو اینستا بود بچه اش دنیا اومده بود فهمید مشکل داره هم اکو رفته بود هم غربالگری 

آخرم دوبار عمل کرد پسرش و 

اصلا معلوم نیست چه غلطی می کنند دکترا

خدای من😔😔😔 فردا برک دکتر انشالله اشتباه گفته باشن

دعا کنید انشالله نفستون حق باشه 

اره هم سونوهاشو رفتم ازمایش جای معتبر ای خدا الان چیکارکنم . اکو هم تایید کرد اخه 

دکترت چی میگه؟؟چه مشکلیه اخه؟چیزی هست ک ایشالا به دنیا که اومد درمان بشه؟

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
بد به دلت راه نده منم مامانم میگفت تو همه سونوهایی که سر من حامله بوده گفتن مشکل قلب داره کلیه داره ...

واقعا ؟ خدایا خودت ب منم رحم کن 😔