2777
2789
عنوان

دوستان یه لحظه♥️

99 بازدید | 22 پست

لطفا اگه می دونید جواب بدید

به نظرتون کدوم یک رشته های بدون کنکور دانشگاه آزاد بهتره؟؟

لطفا نیاید از دانشگاه دولتی تعریف کنید چون شرایطم طوریه که نمیتونم برم 💖

مینو جون دوست  خوبمههه تو دنیای واقعی دوستیم به خاطر همین نام کاربریمونو مثل هم گذاشتیم @sd_1378

منم امسال میخوام با سوابق تحصیلیم برم دانشگاه نمیدونم با معدل ۱۸ دانشگاه تو شهر خودم قبول میکنن یان...دانشگاه دولتی

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امسال میخوام با سوابق تحصیلیم برم دانشگاه نمیدونم با معدل ۱۸ دانشگاه تو شهر خودم قبول میکنن یان. ...

رشتتون چیه؟؟

مینو جون دوست  خوبمههه تو دنیای واقعی دوستیم به خاطر همین نام کاربریمونو مثل هم گذاشتیم @sd_1378
انسانی...میخوام رشته روانشناسی بخونم

انشاالله موفق میشی🌹

انشاالله موفق میشی🌹

انشاالله...دوس دارم دکتر روانشناس شم...عزیزم تو نمیدونی شهر خودم قبول میکنن یان؟

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!
انشاالله...دوس دارم دکتر روانشناس شم...عزیزم تو نمیدونی شهر خودم قبول میکنن یان؟

دانشگاه ازاد به احتمال زیاد میتونید با معلدلتون برید

کنکور دادید؟؟