2777
2789
الهی الهی الهی خوبی همشهری

قربونت❤بالاخره تو سایت ی بندری دیدم😍

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=198245836]چی هست یکم توضیح میدی ماهم بلد بشیم[/QUOTهر دوش با گوشت گوسفند درست میشه زیاد سخت نیست ولی پر هزینس. لای پلو: گوشت رو به صورت تکه های درشت خورد میکنیم مثلاً یک کتف یا رون گوسفند رو یا درسته یا به صورت دو تیکه و گردن گوسفند و یا قسمت دنده گوسفند را با یکم آب می‌پزیم آبش که کامل جمع شد با پیاز و ادویه جات سرخ میکنیم بعد از سرخ کردن یکم ناردونه و کشمش و زرشک یا سیب ترش خشک یا پودر قوره خشک رو با پیاز تفت میدیم. بعد نصف برنج رو که آبکشی کردیم رو ته قابلمه میریزیم محتویات که سرخ کردیم رو هم وسط برنج میداریم بعد مابقی برنج رو روش میریزیم. اگه کلم شیرازی هم داشتی ورقه ورقه خوردش کن یکم با آب بپز بعد سرخش کن همراه گوشت لای برنج بذار. دیگه حرف نداره

🤪 شهر بود شهر  شوهرا غذا معروفشون تخم مرغ معرف همه هس

😂😂😂😂😂

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!