2777
2789
عنوان

باورتون میشع

142 بازدید | 11 پست

من زن داییم حامله ک بود رفته بود سونو کلن تو بارداری فقط ی دفعه رفته اونم ماه نه بعد سونو گرافی بهش گفته بچه ت انقد ضعیف کیسه آب بهش چسبیده اصلن بچه ت مرده ب دنیا میاد از بس ک وزنش کمه دو سه تا سونوگرافی همینو گفتن بهش و اینکه گفتن بچه تو طبیعی بدنیا بیاری ممکنه برای خودت ی اتفاقی بدی بیافته واینکه ممکنه ۵یا۶روز درد داشته باشی نتونی زایمان کنی و ماه نه ک ۴۰هفته کامل شده ی شب میگیرع زن داییم میخوابه یهو ساعت ۲شب میبینه رختخوابش خیس میشه اول فک میکنه ببخشید شاید دستشویی داشته ول شده تا میاد پاشه بره دستشویی یهو بچه س بدنیا میاد بدون ی ذره درد دیگه کسی نبردش بیمارستان چون تقریبا کاری نمونده بود بچه ک بدنیا اومد بعد خودشم تنها بوده با شوهرش بند ناف بچه شو میبره ک شکمشو فشار میده و جفتشم میاد بچه شم  ماشاالله سالم  دو روز قبلش رفته بوده سونو گفته بود بچه ش انقد ضعیفه ک بدنیا بیاد میمیره حتمن زن داییم از فرداش بلند میشه کارای خونشو میکنه الان دخترش ۱سالشه سالم باهوش زرنگ شیطون میخوام با این تایپک بگم همه چی دست خداس همه چیو بسپارین دست خدا سونوگرافی زن داییمو انقد ترسوندن  ولی خدا خواست زن داییم بدون ی ذره درد زایمان کرد فرداشم پاشد کارای خونشو کرد بدون هیچ برش و بخیه بچه شم وزنش عالی زیاد تپل نبود ک بگم ۴کیلو باشه ولی همون ۳کلیو خورده ای بود 

۳کیلو  خورده ای خوبه که

سلام  میخاستم  بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم  و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم  خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه  خلاصه خاک خورده ای سایتم  ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم  (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال  هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین  زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا  چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه  لطفا وقتی  تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا  دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که  در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂  ولی  اون ۱۰درصد باقی مونده  خیلی خانوم های گلی هستن  امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂  (البته محاله  این اتفاق  پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دخترعمه من گفته بودن بچت مغزنداره بایدسقط کنی امروزاومده بودخونمون ماشالله بچش دوسالشه تپل

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

معجزه خداس دیگ😉

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی

چه عالی

امیدش به خدا بوده نه خلق خدا

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بله خدا خودش هوای همه ی بنده هاشو داره سونوگرافی انقد زن داییمو دعوا کرده ک چرا چیزی نخوردی بچه ت چس ...

زن داییم ۲تا دیگه زاییده ک واسه هر کدومشون ۲شب درد کشیده ولی این هیچی بنده خدا داییم بچه ک بدنیا اومده سکته کرده رفتع تو حیاط جیغو داد ک زنم داره میمره😁

بله خدا خودش هوای همه ی بنده هاشو داره سونوگرافی انقد زن داییمو دعوا کرده ک چرا چیزی نخوردی بچه ت چس ...

نمیدونم چی بگم🙁

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ