سلام من امروز قرار بود موعدم باشه ۲۴روزی هست پریودم و لک خیییلی خیلی کم در حد خونابه تو دستمال دیدم امروز و ۳روز قبل فقط ی بار دیدم تخمدان سمتچپمم تیر میکشه یه بی بی هم گذاشتم امروز و منفی بود واقعا موندم ک باردارم یا ن خیلی هم احساس خستگی دارم همش
الان زوده که روی بی بی نشون بده. برو تست خون بده تا الان متوجه شی. وگرنه صبر کن تا چهار تا پنج روز دیگه. با اولین ادرار صبحگاهی بیبی چک بزن و نتیجه رو ببین
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین انتظار خیلی سخته واقعا الان کلی کار دارم ولی ذهنمواین قضیه کلی درگیر کرده نشستمتایپیک زدم
اره سخته عزیزم ولی خب چاره ای هم نداریم از همین الان باید صبوری و یاد بگیریم
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن