2777
2789
عنوان

زردی بچه توروخدا جواب بدین

713 بازدید | 16 پست

سلام من زردی بچم ۵روزگی ازمایش دادیم ۱۰ بود بعد ۷روزگی ازمایش دادیم شد ۱۳ دستگاه گرفتیم قطره ی بیلی ناستر و ترنجبین دادیم شد ۹ بعد دوباره دیدیم زرد شده ۱۹روزگی ازمایش دادیم شد ۱۴ونیم باز دستگاه گرفتیمو ترنجبین و شیر خودمم قطع کردم شیرخشک دادم(دکتر گفت ۳ روز شیر خودتو قطع کن)هنوز خوب نشده نمیدونم دیگه باید چیکار کنم خسته شدم😭😭

این دوروز بهش شیر خشک دادم الان میخواد شیر خودمو بخوره بازی درمیاره😭چیکار کنم من😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اون بلایی ک سرمن بیمارستان اومد سر کسی نیومده

پسرمن همین ک دنیااومد گفتن بستری بستری نکردم فردای زایمان بستری شد بازردی۲۵ب بالا زرد زرد بودا وزن تولدش۳۴۰۰بود بخاطرقرارگرفتن تودستگاه شد۲۹۹۰

تجربه ای ک من کسب کردم تندتندشیرخودتو بده عرق نعناع بخور خودت ب بچت شیرخشت بده خیلی خوبه حتما پیگیر باش 

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم

دستگاه خونه نزار من دوشب بردمش بیمارستان دستگاه گذاشت شیر خودمم دادم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

و اینکه شکم بچت کارکنه تندتند زردیش میره بیرون من ب پسرم اندازه نخود کره حیوانی گداشتم دهنش 

میتونی مقعدشم چرب کنی همزمان 

خیلی تاثیرداره

پشت وپناهم خداس وقتی خالق‌کل جهان هستی خداست به غیر او امید بستن اشتباس...هرخواسته ای دارین فقط ازخودش بخاین نه از بندش...اگه باتمام ایمانت ازخودش خواستی بی شک بهش میرسی....خداجونم هزاران مرتبه شکرت بابت همه چی...تیکرتولد۲سالگی گل پسرم

من بچم زردی داشت و تا بعد ۴۰ روزگیش همین طوری بود و نه شیرخشت ترنجبین و نه قطره بیلی روش تاثیر داشت همش زردیش رو ۱۴ و ۱۶ و ۱۹ بود.اینقد دکتر بردیمش که نگو.اخرش یه دکتره بهش یه قرص داد که شبی یک چهارم قرص بدم تا ۵ شب.خوب شد

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

منم پسرم ۱۳بود یه قرص بهش‌ داد تو شیر خودم حل میکردم میدادم میخورد زردیش اومد پایین

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

پسر منم داشت خیلی طول کشید گفتن از شیرم هس ک چرب هس ....صورتش هم عین زرد چوبه بود روز های سختی گذشت

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش.