2777
2789
عنوان

طلاق و جدایی

136 بازدید | 14 پست

یه سوال توی ذهنم هست 

اکثرا تو مطالب سایت ها و نشریات مینویسن مشکلات رابطه زناشویی یکی از دلایل اصلی جدایی و طلاق و اینهاست 

به نظر شما واقعیت داره؟؟

من که خودم حتی یه موردم ندیدم به خاطر این مسایل کسی جدا شده باشه 

پس چه دلیلی داره اینقدر رو این موضوع مانور میدن؟

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کسی نمیگه سر این مسئله جدا میشن سر این مسئله چون مدام دعوا میکنن و به هم گیر میدن یا خیانت انقد که دیگه به هم فشار روحی میارن تصمیم به طلاق میگیرن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

خوب اکثرا کسی ایم دلیلو رو به زبون نمیاره اما کمبود در این زمینه باعث سردی دلگیری دلخوری وبی تفاوت شدن میشه ومشکلات بعدی من یه دوست داشتم بخاطر همه چیز دعواشون میشد الان بعد چند یال میگه اصلا وابستگی جنسی بهم نداشت رابطمون خیلی ضعیف بود به کسی هم نمیتونستم بگم سر همین بهونه گیر شده بودیم همش دعوا میکردیم

بقیه رونمیدونم ولی،یکی ازدلایل مهم سردشدن من نسبت به شوهرم،همین مسئله هست یخه یخچاله آقا

خب این مشکل  در حدی هست که مثلا به جدایی فکر کنی؟

یا تاثیر مستقیم تو بقیه روابطتون بذاره و اونو خراب کنه؟؟

خوب اکثرا کسی ایم دلیلو رو به زبون نمیاره اما کمبود در این زمینه باعث سردی دلگیری دلخوری وبی تفاوت ش ...

جالبه نظر اکثریت اینه که این مشکل به صورت یه جور بهانه گیری های دیگه خودشو نشون میده  

چرا واقعا زوج ها راحت راجع به این مشکل با هم صحبت نمیکنن

خب این مشکل  در حدی هست که مثلا به جدایی فکر کنی؟ یا تاثیر مستقیم تو بقیه روابطتون بذاره و اون ...

میذاره عزیزم.مخصوصا واسه مردا.ممکنه زنا نارضایتیشونو با یه محبت همسرشون ندید بگیرن ولی مردا اینطور نیستن.مردا ببا وجود رضایتم هزار تا کار میکنن بعد موقع جدایی میگن زنم واسم کم میذاشت.و اگه کسی از نظر س... ارضای روحی حتی نشه عصبی میشه.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

میذاره عزیزم.مخصوصا واسه مردا.ممکنه زنا نارضایتیشونو با یه محبت همسرشون ندید بگیرن ولی مردا اینطور ن ...

دقیقا منم ازین جهت میگم که این موضوع رو مستقیم به صورت جدایی ندیدم 

چون مرد احتمالا سرشو جای دیگه گرم میکنه و به نوعی شاید خیانت کنه ولی به عنوان یه زن ندیدم زنی از سردی رابطه شکایت داشته باشه 

البته یکی از دوستان بالاتر گفت که از سردی شوهرش ناراحته