یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم کسی نمیگه سر این مسئله جدا میشن سر این مسئله چون مدام دعوا میکنن و به هم گیر میدن یا خیانت انقد که دیگه به هم فشار روحی میارن تصمیم به طلاق میگیرن
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
خوب اکثرا کسی ایم دلیلو رو به زبون نمیاره اما کمبود در این زمینه باعث سردی دلگیری دلخوری وبی تفاوت شدن میشه ومشکلات بعدی من یه دوست داشتم بخاطر همه چیز دعواشون میشد الان بعد چند یال میگه اصلا وابستگی جنسی بهم نداشت رابطمون خیلی ضعیف بود به کسی هم نمیتونستم بگم سر همین بهونه گیر شده بودیم همش دعوا میکردیم
خب این مشکل در حدی هست که مثلا به جدایی فکر کنی؟ یا تاثیر مستقیم تو بقیه روابطتون بذاره و اون ...
میذاره عزیزم.مخصوصا واسه مردا.ممکنه زنا نارضایتیشونو با یه محبت همسرشون ندید بگیرن ولی مردا اینطور نیستن.مردا ببا وجود رضایتم هزار تا کار میکنن بعد موقع جدایی میگن زنم واسم کم میذاشت.و اگه کسی از نظر س... ارضای روحی حتی نشه عصبی میشه.
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.