2777
2789

من ۲سالو‌نیم با پسری دوست بودم هدف ازدواج‌بود ولی ما ۲ ماه پیش دعوامون شد وقهرکردیم بعد یه هفته خیانت کرد بهم اونم‌جنسی. الان برکشته‌میگه گ.. خوردم منو‌ببخش من ادم‌لاشی نیستم نمیدونم‌چی‌شد.میگه نمیخوام دوس بشی‌باهام‌میخوام بگی بخشیدمت بیام خاستگاریت تموم شه دیگه. از طرفی خیلی عاشقشم از طرفی ام‌ خیانتشو نمیتونم‌ببخشم. شما جای من باشید چه میکنید؟

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
بگو نمیدونی ی شد؟ کنتورت زده بوده بالا، کشیدی پایین

موافقم.... میگم‌من خاستکار دیکه دارم‌میگه ببین من یه اشتباه کردم فقط ولی مال اونا نمیدونی چقدر قراره بکنه تو‌منو ۲سالو‌نیمه میشناسی ولی اونارو‌۲ روزم نیست.میکه بکو‌بخشیدمت دنیارو به پات بریزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم.... میگم‌من خاستکار دیکه دارم‌میگه ببین من یه اشتباه کردم فقط ولی مال اونا نمیدونی چقدر قراره ...

چ تضمینی میکنه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

نگا منو

توهربار رابطه 

هربار بوس

بعل.

یادت میوفته دیوانهههه میشی

الان شاید بگی ن

ولی بششششدت روانی میشه ادم

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
نگا منو توهربار رابطه  هربار بوس بعل. یادت میوفته دیوانهههه میشی الان شاید بگی ...

بهش کفتم میگه راه دیگه نداری تو باید منو‌ قبول کنی یا الان یا چند ماه دیگه بلاخره یاید زن من بشی

خیانت هیچ وقت فراموش نمیشه جنسی که اصللللللا

منم مث شما فکر میکنم.... بهشم گفتم گفتم‌تو حسش کردی بوسیدیش گفتم‌من اونموقع کجای زندگیت بودم‌گف اصلا نمیدونم چی شد

میگه مث ۲سالو‌نیممون‌انقد خوشبختت میکنم یادت میره اصلا خیانتی بود

اولش که همه اینو میگن ولی وقتی یکی دو سال میگذره و خیالشون راحت میشه تو رو دارن تازه یادشون میوفته بقیه ام هستن خیلی موضوع مهمیه رابطه جنسی قبل از ازدواج راحت ازش نگذر

من بودم قران شاهده

دوس پسر مسر خیانت میکرد همون روز کات حتی اجازه اینو نمیدادم بهش برگرده چیزی،بگه .

شوهر شاید سخته خیانتشو بخاطر بچع ‌،نبود پشتوانه و ووو قبول میکنن و میمونن خونش

ولی دوسپسر ک عددی نیس

خصوصا جنسی

وای

من هربار چشم بیوفته ب چیزش فورا یادم میوفته حالمممم ازش بهم میخوره

ولش کن ازمن ب تو ی حرفی

بد دلت پیرمیشه 

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
بهش کفتم میگه راه دیگه نداری تو باید منو‌ قبول کنی یا الان یا چند ماه دیگه بلاخره یاید زن من بشی

چقدم کوچولوعه سطح فکرت 

چون اینارو گف توام فک میکنی میمیره برات

خدایا

دختر ب عقل بیا

من همجنستم منو عصبی نکن دلم نمیخاد دخترایی مثل ما دلشون پیرشه الکی الکی