2777
2789

کی میخواین برین؟ الان که وحشتناک هواش گرمه. حتی شبا به خاطر رطوبت آدم خفه میشه. جاهاش هم بستگی به خودتون داره چی دوست دارین. برین ساحل جمیرا شبها برای قدم زدن. بر دوبی هم نزدیک آب خوبه تو کریک برای قدم زدن شبا. اونجا قایق های چوبی هست می تونید وردوی بدید برین داخلش بعد رو آب حرکت می کنن. شام هم میدن. البته همه اینها رو نت نگاه کنید اول. اگر اهل دیسکو و اینا هستید یا دوست دارید ببینید بسته به جیبتون خیلی جاها هست. تو بر دوبی و دیره همه هتلهاش دارن. یه جاهایی هم دیسکو ایرانی هست با خواننده ایرانی.  جاهای با کلاس تر تو هتلهای بزرگ همشون دیسکو دارن. یه بار هم هست اسمش بَرَستی هست نزدیک مارینا. پارک آبی جمیرا هست که کلی توش بازی داره. بلیط باید بخرید. پارک آبی هتل آتلانتیس هست. آکواریوم هم داره. برای خرید هم دبی مال، امارات مال. بازارهای نسبتا ارزون بیشتر تو منطقه دیره هست که جنسای ارزونتر دارن. الان اسمشون یادم نمیاد. دی تو دی فروشگاه ایرانی. جنسهای ارزون و کمی بنجل ولی برای سوغاتی بد نیست 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط می تونم بگم خوش بحالت..ایشالله خیلی بهت خوش بگذره و آفرین به همسرت

مرسی مهربونم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

کی میخواین برین؟ الان که وحشتناک هواش گرمه. حتی شبا به خاطر رطوبت آدم خفه میشه. جاهاش هم بستگی به خو ...

مرسی از راهنمایی کامل و مفیدت عزیزم ما شهریور میریم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

هزینه ش چنده 

چهل میلیون دو نفر با تور چهار روزه