2777
2789

خب بیشترشو تو تایپیک خدمتتون عرض کردم میشه از تجربه هاتون بگید من تا حالا دبی نرفتم اولین بار میخوام برم با همسرم اونجا جای تفریحی کجا برم واسه خرید کجا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یعنی در راه رضای خدا هیچکس اینجا نیست که دبی رفته باشه🤕🤕میخواستم جاهای تفریحی و خریدش و بدونم دیگه با لیدر تور نریم که دو برابر پول بدیم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام جزئیات در مورد سفر به دبی یا هر جای دیگه تو اینترنت هست

هر سوالی به ذهنت میرسه سرچ کن جوابشو میبینی

کلا در مورد هر چیزی گوگل خیلی بهتر از اینجا جواب میده

آهان تو خود نی نی سایت هم میتونی سرچ کنی

الان هوا خیلی گرمه ولی پاساژ هاش کاملا سیستم خنک کننده دارن و تخفیف های عالی تابستونی

اگه با گرمی هوا مشکلی نداری برو (حدودا۴۰درجه)

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

سلام عزیزم من رفتم ولی خیلی سال پیش

قیمتا اون زمان بااینکه بهتربود گران بوود

برج خلیفه وبیابان وصحراش ومراکز خریدش خوبه 

هزینه ی ماشین وتاکسی گرونه 

البته من خونه ی دخترخاله ام میرفتم مدیر جشنواره های فیلم بود منم همش بامهمونی های هتل وجشنا سرگرم بودم

درکل قشنگه وارزش داره

الان که فوق العاده گرمه و بخاطر کرونا هم تقریبا اکثر مراکز خرید و تفریحش تعطیله

تعطیل نیستن :)

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

اخه الان وقت رفتنه خدایی تو داغ ترین ماه سال پدرت درمیاد مگر اینکه همش با تاکسی باشی

تو اسفند رفتم وقتی پیاده شدم از هواپیما یه موج هوای داغ رفت تو بینیم از بس گرم بود خون دماغ میشدم البته من تفریحی نرفته بودم

والا من تا فرودگاهش که رفتم تمام فری شاپ ها و مغازه های داخل ترمینال تعطیل بود  پارک آبیش هم ت ...

نه همه جاش تعطیل نیست

اتفاقا محدودیت انچنانی ندارن

تعطیل نیستن :)

یه چیز باید بگن دیگه

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.