2777
2789
عنوان

عمل بینی کمممکککک

145 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها خواهش میکنم من گیر کردم بین چند دکتر , بینیم گوشتیه و یکم پهنه ، می‌خوام جمع بشه ، 

خسرو مقتدر 

روزبه پهلوان 

داریوش نصیری

مهران منصور ...

اگه میدونید که اینا چطورن و دکتر خیلی خوب میشناسید معرفی کنید🙏

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست   

من خودم پیش دکتر حامدی عمل کردم

و خیلی راضیم

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد میگیره گلم ، گوشتی بودی؟

من ۱۸ عمل کردم

بینیم استخوانی بود

بزن پیجشو تواینستا کاراشو ببین

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
همین رضادکریمی رو انتخاب کردید؟منم میخوام برم اما نمیدونم کارش چطور

مهران منصوری و اینو می‌خوام برم ببینم چطوره 

شما گوشتی هستی

مهران منصوری و اینو می‌خوام برم ببینم چطوره  شما گوشتی هستی

اره گوشتی ، با پوست ضخیم 

پیج رضا کریمی و دیدم خیلی عکس گذاشته از پوست زخیم 

اما بازم اونا عکس آدم تا از نزدیک نبینه نمیتونه انتخاب کنه

اره گوشتی ، با پوست ضخیم  پیج رضا کریمی و دیدم خیلی عکس گذاشته از پوست زخیم  اما بازم او ...

درسته باید مطب بریم ولی یکی از فیلما دیدم نمیدونم چرا دلسرد شدم 

ولی خیلیا خوب شده بودن