2777
2789
من اگه هیچی بهش نگم که محبت میخوام بغل بوس وخیلی چیزادیگه تاصدسالم بمونه عین خیال گهش نیس

من چون حس کردم‌خیانت میکنه وبهش گفتم انکار کرد وچون طاقت ثابت کردنشو ندارم وهمچنین شرایط طلاق ندارم پول وپشتیبانی ندارم  فعلا سرم وکردم زیر برف مثل کپک تاببینم مشاوره چیکار میکنه خودش ک میگع صبر کن درست میشه پس توم صبر کن بلاخره هرمردی قلق داره سعی کن زیاد کشش ندی تاحرمت های بینتون ازبین بره 

لایک نکنید                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهش اینه که خودتو بی تفاوت نشون بدی، همیشه مرتب باش، لباس خوب، خونه مرتب، پوست و موی شاداب و زیبا، ...

اگه بخواد یروزی محل سگ بهم بده تهش یه بغل و بوسه اونم وقتی ازکاربیاد یابره کار

ببخشید اینجور حرف میزنم واقعا روانم بهم ریختس بخدا تااخر عمر داغ دل یه شوهر عاشق وخونواده درست منو میکشه

اینارو ب شوهرت بگو

ن ب ما😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بدم میاد ازش امروز که باید خوش باشیم ریدش اول صبح

عزیزم خودت روزتو خوب کن، پاشو یه صبحونه عالی و خوشمزه درست کن، برو بیرون یه کم قدم بزن، اگه چیزی نیاز داری بخر، بیا خونه یه دوش بگیر حالت جا بیاد، آهنگ مورد علاقتو بذار، برای خودتو بچت یه کیک خوشمزه درست کن، اوووووه انقدر کار هست که انجام دادنشون حال آدمو خوب میکنه

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
عزیزم هرچیزی به اندازه خوبه وابستگی به هیچ کس و هیچ چیزی خوب نیست شوهرتو دوست داشته باش بهش محبت ک ...

حرفت درست ومتین ولی الان دیره ....رابطه یی که کشیده بشه به گدایی محبت بنظرم تموم میشد قبلش بهتر بود اما حیف و صد حیف که وجود و بچه ونداشتن شرایط والخصوص وابستگی کوفتی آدمو نابود میکنه خیلییییی زیاد

لایک نکنید                      
بله بزرگترین اشتباه عمرم

بخاطر اشتباهات گذشته خودتو ببخش

گذشته اگر درش اشتباه باشه مثل یه قبرستان ترسناکه هیچوقت در این قبرستان ترسناک قدم نزن

از حالا به بعد رو درست کن

و رفتارت و تغییر بده

به خودت اهمیت بده

بهترینها رو برا خودت بخواه

تو لایق بهترینهایی

نذار بی توجهی شوهرت از پا درت بیاره

تو خودت یه انسانی با قدرتای زیاد

برگ برنده دست تو هست بذار شوهرت دنبال تو باشه

عاقل ترین دیوانه باش
عژب😐

بازم این بازیو کثیفو شروع کردی🤣🤣(شوخی)همه ازت شکارن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
من اگه هیچی بهش نگم که محبت میخوام بغل بوس وخیلی چیزادیگه تاصدسالم بمونه عین خیال گهش نیس

خوب اون سرده و شما گرم .بعضی‌ها این طورین . توی خانواده محبت ندیدن و نمیتونن محبت کنن و یا به زبون بیارن .

شما بهش محبت کن تا یاد بگیره .

مقصر خانوده های بی فرهنگ و قدیمین‌که توشون از محبت خبری نبوده

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم