2777
2789

سلام دوستای گل من ۱۲ هفته سونو دادم پیش دکتر شاکری جنسیتو بهم گفتن اما میخوام نظرای شماهم بدونم چون خیلی جاها خوندم که ایشون اشتباه تشخیص میدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار بگم

من یک اکستنشن کار ابرو هستم که تار ب تار برات ابرو اکستنشن میکنم..... تهران هستم اگه وقت خواستین پیام بزارین تو تاپیکام هماهنگ میشیم باهم.... کلاس اموزشی هم ک نگم براتون از مدرک و هنرجوهام... پشتیبانی هم تا کاملا وارد بشی من در خدمتتم عزیزم
من! چندبار گفتم اغلب درست بوده.....😉

از منو ببین تو تاپیکم هست ببین میتونی تشخيص بدی تا 1شنبه بهت بگم درست گفتی یا نه 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
بزار بگم

از منو ببین تو تاپیکم هست ببین میتونی تشخيص بدی تا 1شنبه بهت بگم درست گفتی یا نه

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

اینجا بزار

منم یگم😄

البته همین الانم حس میکنم دختره

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

من از روی پیشانی می گم....فکر کنم گل پسر باشه.....هرچی با شه خیره شک نکن.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
من از روی پیشانی می گم....فکر کنم گل پسر باشه.....هرچی با شه خیره شک نکن.

فدات انشاالله