2777
2789
مرسی عشخه محترمم:/

فداعشخ محترم ترم:/

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینم هس هرکسی اخلاقش فرق داره ولی من درکل برام مهم نیسش رابطش باخانوادشو گردششون خواهرکوچیکش هست ...

تجربه ی همه ی افراد قابل تعمیم ب زندگی همه ی افراد نیس ولیییییی میتونیم ب هم کمک کنیم

هرکس ادمه زندگیشو خوب میشناسه

چیه میگم؟باشوهر خود خاه و خاهر دوستی مث ایشون ک هی تحقیرت میکنع چ باید کرد؟؟؟؟؟ چ فرقی هست بی ...

عزیزم شما سوادت چقدره؟ توچه فرهنگی بزرگ شدی وزندگی میکنی؟ کلا مشاوره گرفتن اینجاخیلی غلط..

چه خبره چقد بزرگش میکنید....اون شوهری که شما میخوای باید بری از بهزیستی بیاری....شوهره درست مسئولیت ...

اگه بهزیستی انقدر آدمای خوبی داره هیچ اشکالی نداره که به اونجا هم سر بزنیم !

اتفاقا اونجا بیشتر رو تربیت بچه ها کار میکنن تا تو آینده مسئولیت پذیرتر باشن 

زن یه همسر خوب برای مردش باشه 

مرد یه همسر خوب برای زنش باشه

عزیزم شما سوادت چقدره؟ توچه فرهنگی بزرگ شدی وزندگی میکنی؟ کلا مشاوره گرفتن اینجاخیلی غلط..

چ ربطی ب فرهنگو سواد داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما فک کنم پستای کامل استارتر و نخوندی و گرنه یا مث من فک میکردی یا حداقل برا حرفاتون دلیل داشتین . با سواد من کاری نداشتین 

ترک تاپیک 

ارزوی موفقیت برا همه زن هایی ک زیر دستوپای همچین مردای نمک ب حرومی گیر کردن و زندگی ب کامشون تلخ شده 

تجربه ی همه ی افراد قابل تعمیم ب زندگی همه ی افراد نیس ولیییییی میتونیم ب هم کمک کنیم هرکس ادمه زند ...

اره ولی بادعوا هیچ مردی درست نمیشه فقط لجکارترمیشه با زبون خوش و بیخیالی خیلی بهترمیشه حل کرد

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️

الهی گناه بچه چیه باید قربونی اختلاف پدر مادرش بشه😔

خدای خوبم من از بچگی آرزوم بوده معلم بشم  منو با قبولی دانشگاه فرهنگیان به آرزوم برسون 🥰 مهربون باش اما ضعیف نباش زمانی پخته میشی که بفهمی نیازی نیست به هرچیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی 😊 

الهی بچه روووو 

گذشته روشخم نزنید بابا فراموش کنیددیگه

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me
چ ربطی ب فرهنگو سواد داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما فک کنم پستای کامل استارتر و نخوندی و گرنه یا مث من فک میکر ...

خوندم...استارتر عصبانی الان....لازم نیست شما شعله ی عصبانیتشو شعله ورتر کنید

شاید افسردگی و خستگی بعد از زایمان هم هست.‌ولی لطفا فکر اون بچه باشید. آدم دلش میسوزه. بچه رو بذار یه ساعت بذار پیش مادرت برو دعواها رو بکن داد ها رو بزن سر شوهرت بعد بیا. که بچه آسیب نبینه