2777
2789

میشه درمورد تاپیکم نظربدین 

واقعاسرگردونم

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شعور مادر شدن نداشته باشی و فقط همخوابگی بلد باشی نتیجه همین میشه 

زایمان کردن که افتخار نیست ، هرکسی با کسی همخوابه بشه و جلوگیری نکنه باردار میشه 

مهم مادری کردن که متاسفانه شما ازش بویی نبردی 

حیف اون بچه که ولسه گروکشی و ....مثل توپ فوتبال شوتش میکنی

بخدا اصلا مهم نیس از خدامه تصادف کنیم من بمیرم

گلم  شوهر منم خون بجگرم کرد الان یکساله نیم بچم باتر شده سایدم من بیخیال سدم.بچتو سفت بگیرتو بغلت بخاب

دلم گرفت منم خیلی بسرم داد تو حاملگی بعد اززایمانم پای چسمم همس کبود بود تاری دید گرفتم بخدا بسکه زد تو سروکلمم بخاطرخونوادش

منم جای تو بودم بخاطر خواهرش دعوا میگردم  مردی زن گرفت دیگ خواهرو مادرس میشن اقوام درجه ۲ 

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔

خواهرانه میخوام بهت بگم هیچ وقت پای دخترگلت رو نکش وسط.گناه دارن اونا ک اومدنشون ب این دنیا دست خودشون نبوده🥺💔شمارو هم شماتت نمیکنم اون لحظه حتما خیلی از دست همسرت عصبی بودی وگرنه مطمئنم هیچ وقت پاره تنت رو اسباب بازی نمیکنی ❤️