2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی با من بده چیکار کنم

364 بازدید | 19 پست

همش حرف زور میزنه چند ماه پیش تو بارداری مادرمو از دست دادم ولی بجای اینکه همدردم باشه همش زخم زبون میزنه فقط چند روز اول فوت مامانم خوب بود من چیکار کنم چه دعایی بخونم 

ببین یه چیز بگم بهت

اگر دیدی داره مسخره شو درمیاره  توام مسخرتو دربیار

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دعا میخوای درستش کنی؟ از اول باید میشناختیش که کارت به اینجا نکشه دوستم الان ما هرچی هم بگیم بدتر زخمی میشه به زندگیت 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼

سوره جن دعا و طلسم رو باطل میکنه

سوره طلاق و مزمل برای محبت

ذکر یا ودود هم محبت 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
نپرسیدی ازش دلیلشو

آدم فخر فروشیه دانشگاه تهران درس خونده منم دانشگاه غیرانتفاعی خوندم با اینکه خودش شرایط منو میدونست ولی من تو دانشگاهمون نفر دومم با اینحال همش به من میگه بیسواد

سوره جن دعا و طلسم رو باطل میکنه سوره طلاق و مزمل برای محبت ذکر یا ودود هم محبت 

خوندم قبلنا خیلی خوب میشد اشتباهشو میفهمید و عذر خواهی میکرد الان بهش میگم چرا اینطوری میکنی میگه حالا بدترم میشم

با دعا میخوای درستش کنی؟ از اول باید میشناختیش که کارت به اینجا نکشه دوستم الان ما هرچی هم بگیم بدتر ...

پسر عمومه به ظاهر خیلی مظلومه همه فک میکنن خیلی آدم خوبیه منم گول خوردم