2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من یه ماه ونیم پیش فریز کردم یخورده دل درد داشتم زیاد نبود. فقط ترشح زیاد میکنی ک نگران نباش عادیه
موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
تو رو خدا اگه کسی تجربشو داره بگه منم باید انجامش بدم اما چون می ترسم به تاخیر انداختمش... خواهرم انجام داده می گه درد نداره از دکترم هم که سوال کردم گفت فقط چند دقیقه طول مبکشه و ترس نداره اما....
حتما فریز کنین بچه ها اخه من زخم داشتم ک باردار شدم و از اول بارداریم لک بینی داشتم ک اخرشم تو پنج ماه سقط شد دکترم گف علت لک بینیت زخمو عفونت بود. الان که فریز کردم میگه میتونی اقدام کنی واسه بارداری. بعده فریز تا دوماه بیشتر طول نمیکشه ک باردار میشن
موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد

دوستان در مورد تجربه ی خودم از فریز بگم 

اینِ که اصلا و ابدا بدون اینکه قبل از فریز کردن کولپوسکوپی بدین فریز نکنید

ممکن هست مشکل از اون چیزی که به نظر میاد حادتر باشه و فقط با فریز روی مشکل رو بپوشونید و بعدها به مشکل بخورید

اول پیش یه متخصص انکولوژی کولپوسکوپی بشید بعد اگه نتیجه خوب بود واسه فریز کردن اقدام کنید

حتما فریز کنین بچه ها اخه من زخم داشتم ک باردار شدم و از اول بارداریم لک بینی داشتم ک اخرشم تو پنج م ...

دوستان در مورد تجربه ی خودم از فریز بگم 

اینِ که اصلا و ابدا بدون اینکه قبل از فریز کردن کولپوسکوپی بدین فریز نکنید

ممکن هست مشکل از اون چیزی که به نظر میاد حادتر باشه و فقط با فریز روی مشکل رو بپوشونید و بعدها به مشکل بخورید

اول پیش یه متخصص انکولوژی کولپوسکوپی بشید بعد اگه نتیجه خوب بود واسه فریز کردن اقدام کنید