2777
2789

بستگی به شرایط مالیش داره. یادمه یه سال بیکار بود وایی خونوادم میخاستن بیان خونم حتی پول نداشتیم چایی بخریم خلاصه رفت قرض کرد در حد لوازم پذیرایی مهمون خرید کرد ولی کادو و کیک هیچی.... ولی یه سالم خداروشکر کارو بار خوب یود تو کافی شاپ واسم تولد گرف ۷ تومن گوشی 

بستگی به شرایط مالیش داره. یادمه یه سال بیکار بود وایی خونوادم میخاستن بیان خونم حتی پول نداشتیم چای ...

شوهرم سرش شلوغه یادش می‌ره ☹️

حال شب‌های مرا همچو منی داند و بس🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

......خر با مغز گردو میخره

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

من همیشه خانوادم روز تولدم برام تولد میگیرن و شوهرم چیزی نمیخره فرداش می‌ره ی گل میخره بهم میده☹️ولی ...

اشتباهه ...

محبت رفت و برگشت داره ...

بیشتر از خودش نذار براش !

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 
اشتباهه ... محبت رفت و برگشت داره ... بیشتر از خودش نذار براش !

خب دلم نمیاد☹️یکی دو سال اول برام می‌خرید اونم خودم بهش میگفتم تولدمه یادت نره برام چیزی بخری😂ولی الان یادش می‌ره سرش شلوغه...اگه امسال چیزی نخرید یا فقط گل خرید سال دیگه هیچ کاری نمیکنم

🤣🤣🤣🤣

دو شب پیش هم سالگرد ازدواجمون بود هیچی نخرید دلم گرفت باهاش قهر کردم تازه اون گفت چرا قهر کردی سه روز الکی بهم پیله کرد 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

دو شب پیش هم سالگرد ازدواجمون بود هیچی نخرید دلم گرفت باهاش قهر کردم تازه اون گفت چرا قهر کردی سه رو ...

منم برام مهم مناسبت ها ولی اون اصلا یادش نیست

خودت از هفته قبلش بگو تولدمه ها خخخخ خودتو لوس کن واسش .‌حق بده بهشون آقایون این روزا خیلی گرفتارن ع ...

اره همش سرکاره تو گرما باش بهش میگم ولی میدونم تهش ب گل میرسه😑😂

دو شب پیش هم سالگرد ازدواجمون بود هیچی نخرید دلم گرفت باهاش قهر کردم تازه اون گفت چرا قهر کردی سه رو ...

عزیزززمم

چرا قهر کنی بهش بگو منم دلم خوش میشه اگه سوپرایزم کنی یا یه کادو کوجیک واسم بگیری لازم نیست حتما کادو گرون باشه مهم به یاد بودن