2777
2789
عنوان

چرا کرم پودر رو صورتم نمیخوابه

2824 بازدید | 37 پست

بعضیا پوستشون بعد از ارایش صاف و مخملیه چرا پس من نمیشم اونجوری

پوستم رو لایه برداری میکنم تو حموم با روشور

اسکراب هم میزنم

روزانه ژل شستشو هم میزنم و بعدش ابرسان

خیلی هم کم ارایش میکنم امروز یه کلیپ دیدم ارایش میکرد منم پاشدم مثلا ارایش کردم انقد کرم رو پوستم ماسید مخصوصا پشت لب و چونه ام 

منافذم هم بازه کرما داخل منافذم دون دون شد اصلا یه وضعی😫😩😫😩😫

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرایمر بزن قبل اینکه کرم پودر بزنی

سعی کن کرمت  free oil باشه بهتر میشینه رو پوست وهمینطور مات

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

بعد اصلاح و نداشتن موتو صورتم خیلی تاثیر داره😅

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

سلام عزیزم 

ارایش کردن قوانین خودش رو داره البته اینم باید بگم جنس پوست و موادی هم که استفاده میکنی تاثیر خیلی زیادی داره 

مثلا پوستت خشک باشه از موادی استفادی کنی که مناسب پوست چرب هست صدر درصد اون نتیجه ای که میخوای نمیگیری 

پس به این چیزا دقت داشته باش گلم

نمایندگی علی زاده کد 83329 تماس 09173501225 

مارک لوازم هم فرق نداره از هر برندی بزنم همینه... 

البته فون خشک گریبان با پدیده نمناک میزنم یذره وضعیت بهتره اما بقیه چیزا اصلا

به همین خاطر هیچوقت ارایش نمیکنم چون تا وقتی پوست قشنگ نباشه بقیه قسمتای ارایش هم جالب به نظر نمیان

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

پرایمر بنفیت میزنم هر محصولی هم که میگیرم اویل فریه