2777
2789
عنوان

بخورن یا نخورن؟

135 بازدید | 19 پست

مادران پس اززایمان لبنیات ومیوه بخورن یانخورن؟🙄

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

عنوانت تو حلقم🤦🏻‍♀️😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مفیدتر از میوه و لبنیات داریم ؟ 

پس چیه این زنای قدیمی هی میگن نخورین

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

من شیر که میخوردم بچه م دل درد میشد

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بخورن  میوه زیاد  لبنیات کم

پس برا جبران کلسیم ازدست رفته چه باید کرد

من شیر که میخوردم بچه م دل درد میشد

اخه مادر کمبود کلسیم میگیره

زنی ک زایمان کرده چای و خرما و کله پاچه خیلی خوبه براش

با آبمیوه 

میوه هم خوبه

ولی لبنیات و چیزای نفخ دار کمتر مصرف بشه خیلی بهتره

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
عنوانا جدیدا خیلی بد شدهیا من خیلی حساس شدم؟😂

توحساسی😅

زنی ک زایمان کرده چای و خرما و کله پاچه خیلی خوبه براش با آبمیوه  میوه هم خوبه ولی لبنیات و ...

کلسیمو چه کنه مادر؟اخه کمبود کلسیم میگیره