2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سهمیه بندی هم نبود،، من یه نفر رو تگ میکردم....معلومه دیگه😉👇

@گامبولا‍ 

💚💛💜💗💕💙🙆😍😚

@گامبولا‍ 

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀

@ayda_7985    

@گامبولا    

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 
@گامبی_وزیر     @ارزوجان۳     @19866    

فدااااااا

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
همه# کاربرای_نینیسایت#   😊❤

سلام اذرجون خوبی😍کم پیدایی عزیزم.

منو یادت میاد؟😹

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
عشقی شما 😘😘😘😘

قربووووووونت ❤❤❤❤❤❤

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

@عطر،گل_یاس  

@shivajoon72  

اینا رو دوستشون دارم  

اصلا دلم خواس ۲ نفرو تگ کنم 

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

برا من خط و نشون نکشید 😐⁦🚶🏻‍♀️⁩

خب خب بسم الله 😂⁦🏃🏻‍♀️⁩

@ستايش_هدایت اول از همه هووی نازنینم 😍⁦♥️⁩

@خانوم20 جاری نمونم😍💜

@_bitsy_ عخشم 😍⁦♥️⁩

@شیر_موز قربونش بشم 💜😍

@هیونگی حاج عرفان جای خود دارد 😎😁

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
سلام اذرجون خوبی😍کم پیدایی عزیزم. منو یادت میاد؟😹

سلام عشقم ❤مگه میشه یادم نیاد😚😚😚

یکماه تعلیق بودم دوباره برگشتم ب آغوش نینی سایت😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...