2777
2789
عنوان

پسرم ۵ رقمی میخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 31 پست
نه والا واقعا

مرسی گلم.البته خودمم به باهوشیش خیلی تعجب میکنم.چند روز پیش با همسرم داشتیم حرف میزدیم که بهش گفتم اینو دونه ای چند خریدی؟گفت ۵ هزار .بعد پسرم زود حساب کردو گفت اگه دونه ای ۵ هزار باشه،۳ تاش میشه ۱۵ هزار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی خانومی اومد ی سوال مشابه شما رو مطرح کرد و گف دخترم فلان توانایی رو داره یکی هم گف خب عادیه این تواناییش با توجه ب سنش،اسی پرید ب اون دوستمون ک تو حسودی ک اینو میگی و کلی برچسب حسادت بش چسبوند

حالا ب شمام میترسیم بگیم عادیه والا😄😄

ولی عالیه افرین بهش،تشویقش کن😘

اگه حرفی زدم ک باعث شد ناراحت بشین حتما" بفرمایین ک ازتون عذرخواهی کنم...🌸حالِ دلتووووون خوش❤

بچه های این دوره خیلی باهوشن. پسر شما هم باهوشه یعنی عدد ۴۵۶۷۸ رو چهل و پنج هزارو ششصدو هفتاد و هشت میخونه؟ 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خیلی خوبه اگه بره مدرسه قشنگ از همکلاسیاش چند پله جلو تره

بله الانم قشنگ متوجه میشم جلوتره

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

پسر منم طفلک خیلی علاقه داره ،تا صد شمردنو خودش یاد گرفت ،فقط سوال میپرسد ،تابلو راهنماییارو کلا بلده ،ولی من توجه نکردم ،اصلا باهاش کار نکردم،حوصله نداشتم ،له شوهرم میگم استعداداش هدر رفت طفلی.

خدا یا شکرت 🌹
حافظش عالیه‌مخصوصا تو حساب کتاب کردن ریاضی.

ریاضی راحته برا پسرا ،معمولا ،ولی هم ریاضی ،هم خوندن ،هم نوشتن ملاکه،من دانش آموز داشتم ریاضی عالی ولی نوشتن و خوندن مشکل داشت.

خدا یا شکرت 🌹
پسر منم طفلک خیلی علاقه داره ،تا صد شمردنو خودش یاد گرفت ،فقط سوال میپرسد ،تابلو راهنماییارو کلا بلد ...

حیف شد پس،اشکالی نداره هپوزم دیر نیس،میتونی بهش یاد بدی ،چون یه چیزایی الان یادش مونده

حیف شد پس،اشکالی نداره هپوزم دیر نیس،میتونی بهش یاد بدی ،چون یه چیزایی الان یادش مونده

آره بلده ،گذاشتم بره مدرسه ،پله پله بره جلو،مطالب براش تکراری نشن،ولی رو اطلاعات‌عمومیش خوب کار کردیم. مطالب مفهومی و انتزاعی.

خدا یا شکرت 🌹