2777
2789
عنوان

میخام کمک کنم بیاین

107 بازدید | 11 پست

اگ کلیپ دختر زاهدانیو دیدین بخاطر بی ابی... میخام ی چیزی ب عنوان هدیه واسه بچه های اونجا بفرستم. بنظرتون چی خوبه؟؟؟

از نظر اب و غذا ک تامین شدن مسعولین فقط منتظر بودن ابروشون بره که بعد فکری بردارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس و لوازم التحریر خوبه

اباس خیلی سخت میشه‌چون پسرو دختر امار دقیق ندارم یا از اندازه هاشون. یچیزی ک تفاوتی بین پسر دخترش نباشه. تو فکر لوازم تحریر بودم ولی گفتم الان ک سال تمام شده بد نباشه من تحریر ببرم

اباس خیلی سخت میشه‌چون پسرو دختر امار دقیق ندارم یا از اندازه هاشون. یچیزی ک تفاوتی بین پسر دخترش نب ...

نه اتفاقا،به نظرم خیلی هم خوبه،دو ماه دیگه دوباره مدرسه ها شروع میشن و لوازم التحریر هم گرونه ببرید خوشحال میشن میتونی کتاب داستانم لابه باش بزارید،دیشب تو اخبار دیدم دختر کوچولو لباس مدرسه پوشیده بود جلوی آقایون به اصطلاح مسول 🥺دلم خیلی گرفت،خدا خیرت بده 🤲ایکاش منم توانشو داشتم برای کمک 😢

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
نه اتفاقا،به نظرم خیلی هم خوبه،دو ماه دیگه دوباره مدرسه ها شروع میشن و لوازم التحریر هم گرونه ببرید ...

واسه هر بچه چنتا دفتر بزارم خوبه؟ چیا بزارم

اینم درنظر بگیر ک من ن کارمندم ن خیلی پولدار، ی دانشجو سادم ولی همچن پس اندازی ک جمع کرده بودم واسه خودم همشو میخام براشون یچیزی بفرستم خشحال بشن، کاش بیشتر داشتم. اصلا حالمو گرفته

با توجه به بودجه ای که داری خرید کن دفتر نقاشی و دفتر 100برگ و 80برگ،مدادمشکی و قرمزو  پاک کن و تراش اگه شد خودکار،چون نمی‌دونیم چندتا بچه هستن شما مثلاً میتونید 25یا30در نظر بگیرید ،به نظر شما چند نفر بچه هستن،؟فکر نکنم تعداد زیادی باشن دیشب تو اخبار زیاد بچه نشون ندادن، خدا خیرت بده 🤲 خدا به زندگیت برکت بده

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
با توجه به بودجه ای که داری خرید کن دفتر نقاشی و دفتر 100برگ و 80برگ،مدادمشکی و قرمزو  پاک کن و ...

من ی اشنا دارم ک میتونه فقط برام امار بگیره ک چنتا بچه هستن. خداکنه پولم ب همشون برسه. برام دعا کنید بتونم واسه همه بگیرم و همه چی بگیرم

انشاالله میتونید،خدا خیرت بده، اون موقع تصمیم بگیر که چه کار کنی،و چی بخری،خیلی خوشحال شدم که همچین تصمیمی گرفتی انشالا بتونی اجرایی کنی تصمیمتو تا خدا چی بخواد 🥰😍😍

انشاالله میتونید،خدا خیرت بده، اون موقع تصمیم بگیر که چه کار کنی،و چی بخری،خیلی خوشحال شدم که همچین ...

اون که حتما اجرایی میکنم خدا بزرگه هرچی بتونم میگیرم .ی لبخند ک رو لباشون بیاد کافیه.بعدازظهر میرم جایی ک خودمون لوازم التحریر میگیریم و خرید میکنم. مطمعنم اون اقاهم کمک میکنه