بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اباس خیلی سخت میشهچون پسرو دختر امار دقیق ندارم یا از اندازه هاشون. یچیزی ک تفاوتی بین پسر دخترش نباشه. تو فکر لوازم تحریر بودم ولی گفتم الان ک سال تمام شده بد نباشه من تحریر ببرم
اباس خیلی سخت میشهچون پسرو دختر امار دقیق ندارم یا از اندازه هاشون. یچیزی ک تفاوتی بین پسر دخترش نب ...
نه اتفاقا،به نظرم خیلی هم خوبه،دو ماه دیگه دوباره مدرسه ها شروع میشن و لوازم التحریر هم گرونه ببرید خوشحال میشن میتونی کتاب داستانم لابه باش بزارید،دیشب تو اخبار دیدم دختر کوچولو لباس مدرسه پوشیده بود جلوی آقایون به اصطلاح مسول 🥺دلم خیلی گرفت،خدا خیرت بده 🤲ایکاش منم توانشو داشتم برای کمک 😢
به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
با توجه به بودجه ای که داری خرید کن دفتر نقاشی و دفتر 100برگ و 80برگ،مدادمشکی و قرمزو پاک کن و تراش اگه شد خودکار،چون نمیدونیم چندتا بچه هستن شما مثلاً میتونید 25یا30در نظر بگیرید ،به نظر شما چند نفر بچه هستن،؟فکر نکنم تعداد زیادی باشن دیشب تو اخبار زیاد بچه نشون ندادن، خدا خیرت بده 🤲 خدا به زندگیت برکت بده
به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
انشاالله میتونید،خدا خیرت بده، اون موقع تصمیم بگیر که چه کار کنی،و چی بخری،خیلی خوشحال شدم که همچین تصمیمی گرفتی انشالا بتونی اجرایی کنی تصمیمتو تا خدا چی بخواد 🥰😍😍