2777
2789

چرا ؟

کسی میدونه؟

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر چیه این تاپیک های مزخرف

چرا "مزخرف"؟

خیلی ها از درداشون گفتن اونجا ،دردایی که هیچوقت شاید به کسی نگفته بودن

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
چرا "مزخرف"؟ خیلی ها از درداشون گفتن اونجا ،دردایی که هیچوقت شاید به کسی نگفته بودن

یاد آوریش به چه دردی میخوره!؟

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛
بهتر چیه این تاپیک های مزخرف

اصلا مزخرف نبود

چـقدر سخت است همرنگ جـماعت شدن وقتی جـماعت خودش هزار رنـگ است...🤌🏻😉                                           # بمانی برای دلـم تا بـه همیــشه🌙♥️
یاد آوریش به چه دردی میخوره!؟

بدرد این که کسی اگر الان تو شرایط مشابهه با توجیح اینکه «بچه با خودش روزی‌ش رو میاره،یه طفل رو سرگردون دنیایی نکنه که حتی خودش توش خیری ندیده!»

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
بدرد این که کسی اگر الان تو شرایط مشابهه با توجیح اینکه «بچه با خودش روزی‌ش رو میاره،یه طفل رو سرگرد ...

درسته ولی خیلی کم ازش درس میگیرن منکه صفحه اولشو خوندم کلی غصم گرفت 

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛
منم الان دیدم تعطیل شده

خیلی تاپیکه خوبی بود

من که خودم خیلی سبک شدم