2777
2789
عنوان

ایاحامله بودم ی ن

101 بازدید | 4 پست

سلام من حدود۲۲روزپریودیم عقب زده دوبارازمایش دادم جوابش منفی بودبعدامپول زدم تحالاخونریزی دارم  لخته خون اومدنمیدونم پریودشدم ی حامله بودم سقط شده زیرشکمم وکمرم خیلی دردمیکرد

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️

حامله نبودی اینهمه آزمایش اینا دادی معلوم میشد خب

لایک نکن سرجدت 🤦‍♀️خب حالا ی صلوات مهمونم کن 😗پسرموشوهرم نفسامن❤عاشق پدرمادرمو داداشمم😍علاقه خاصی ب کله پاچه و کباب و اسم رها دارم😎زندگیم خوبه ولی حسرت گذشته رو میخورم ک چرا درسمو ادامه ندادم پیشرفت کنم بعدش ازدواج اینا😕اگه سوالی درمورد آشپزی داشتی شاید بتونم کمکت کنم😁عااااشق رمانم اگه رمان خوب سراغ داری حتما بگو بهم یا اگه رمان خوب میخای بگو معرفی کنم بهت🤗در آخر امیدت بخدا باشه حواسش بهت هس یا علی 🙋‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ بار آزمایش دادی منفی بود یعنی باردار نبودی 

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍

پ خداروشکرحامله نبودم دردم بخاطرعقب زدن پریودیمه یعنی؟این ماه دوباره می تونم اقدام کنم

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️