aramjoonam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 482 عنوان ایاحامله بودم ی ن 101 بازدید | 4 پست سلام من حدود۲۲روزپریودیم عقب زده دوبارازمایش دادم جوابش منفی بودبعدامپول زدم تحالاخونریزی دارم لخته خون اومدنمیدونم پریودشدم ی حامله بودم سقط شده زیرشکمم وکمرم خیلی دردمیکرد با آنکِه دِلش بستِه بِه دِلهایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️ 1400/04/17 | 12:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kababomokhalafat عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1232 حامله نبودی اینهمه آزمایش اینا دادی معلوم میشد خب لایک نکن سرجدت 🤦♀️خب حالا ی صلوات مهمونم کن 😗پسرموشوهرم نفسامن❤عاشق پدرمادرمو داداشمم😍علاقه خاصی ب کله پاچه و کباب و اسم رها دارم😎زندگیم خوبه ولی حسرت گذشته رو میخورم ک چرا درسمو ادامه ندادم پیشرفت کنم بعدش ازدواج اینا😕اگه سوالی درمورد آشپزی داشتی شاید بتونم کمکت کنم😁عااااشق رمانم اگه رمان خوب سراغ داری حتما بگو بهم یا اگه رمان خوب میخای بگو معرفی کنم بهت🤗در آخر امیدت بخدا باشه حواسش بهت هس یا علی 🙋♀️
۹۸۷۶۵۴۳۲۱ عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 6379 عزیزم اگه آمپول پروژسترون ردی ک باعث سقط نمیشه اگه باردار نباشی خونریزی میکنی. صلوات
مامان_آریوش عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 2220 ۲ بار آزمایش دادی منفی بود یعنی باردار نبودی خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
aramjoonam مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 482 پ خداروشکرحامله نبودم دردم بخاطرعقب زدن پریودیمه یعنی؟این ماه دوباره می تونم اقدام کنم با آنکِه دِلش بستِه بِه دِلهایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️