2777
2789
عنوان

بیاید یکم از بچه ی تازه متولد شده بهم بگید. گردنش رو مواظب باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 19 پست
اونا یاد میدن بهم میدونمم. ولی ردزای اول نمیخوام خیلی دست و پاچلفتی هم به نظر بیام. تازگیا خیلی اعتم ...

تو بخوای و بلد هم باشی نمی زارن کاراش و بکنی از بس ک ذوق بچه رو دارن بعدا همه کاراش گردن خودته ک خسته می شی می گب  تو رو خدا بیاید نیم ساعت بچه رو بگیرید من بخوابم    اخییی این تاپیک چ حس خوبی داشت ان شاالله قسمت منتظرا  

تو بخوای و بلد هم باشی نمی زارن کاراش و بکنی از بس ک ذوق بچه رو دارن بعدا همه کاراش گردن خودته ک خست ...

آره عزیزم راست میگی♥️♥️🌹🌹فدات گلم انشالله

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه ندارم اصلااااا ولی تجربه تونی نی سایت میگه نه خونه مادرشوهر ببرش نه بزار مادرشوهر بیاد کمک ...

اینم هست. ولی فامیلا واسه دیدن بچه میان خونه مامانا. نمیان خونه ی خودم که اذیت نشم دست تنها

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

از همون لحظه ک بچه بدنیا میاد شیر دادنش و اروغ گرفتن پوشک عوض کردن و باید بلد باشی تو بیمارستان میان اموزش می دن ولی خودتم قبلش بلد باشی خیلی بهتره کلی شستن و راه بردنش و اگه بلد هم بودی انجام نده ی مدت چون بعد زایمان ادم ضعیف می شه ممکنه سرت گیج بره خدایی نکرده بچه از دستت بیفته ناخونات و همیشه کوتاه نگه دار  اگه سنجاق سینه یا دستبدی گردنبد چیزی داری ک احتمال می ده با اونا بچه رو زخمی کنی ی مدت استفاده نکن ،موقع شیر دادن کل هاله قهوه ای و بزار دهن بچه بعد از هر بار شیر دادن حتما اروغش و بگیر سعی کن لباس های نخی تنت باشه مثل لباس پشمی ک ممکنه بره تو راه تنفسی بچه نپوشی یا جنس هایی ک ممکنه حساسیت زا باشن

اینم هست. ولی فامیلا واسه دیدن بچه میان خونه مامانا. نمیان خونه ی خودم که اذیت نشم دست تنها

تو خانواده ما قبل کرونا رسم اینه ک ۱۰ روز مادر دختر می ره خونه دخترش مهمونا هم میان همون جا بعد طرف اگه ببینه هنوز حالش خوب نیس ۱۰ روز می ره خونه مادرش