2777
2789
عنوان

از چه سنی باید مسواک زد؟

253 بازدید | 26 پست

سلام پسرم سه سالشه،دندون های آخریش هنوز در نیومدن،باید مسواک بزنه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

ار اون انگشتیا میتونی بزنی فک کنم 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
ار اون انگشتیا میتونی بزنی فک کنم 

از اونا ک خمیردندون نمیزنن روش؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون دندون اول باید تمیز کنی براش. اول با پارچه ی تمیز، بعد مسواک انگشتی و اینا. اینطوری بچه عادت میکنه دندونشم سالم میمونه. 

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

از وقتی دندونا در اومدن مسواک انگشتی ..چندتا دندون داره؟ الان باید ۱۶ تا داشته باشه 

من ک مسواک بچگونه میزنم واس پسرم دوسالشه اون دندون عقبی هم در اورده 

چطور بچه شما سه سالشه در نیاورده

من از وقتی ۲تا دندون در اورد زدم  الان ۵سالشه دیگه عادت کرده شب باید قبل خواب بزنم

آها ممنون 

از همون دندون اول باید تمیز کنی براش. اول با پارچه ی تمیز، بعد مسواک انگشتی و اینا. اینطوری بچه عادت ...

وقتی۶ماهش بود بهداشت همین انگشتیا داد براش زدم یک ماهی،دیگ نزدم تا الان😐😅

اگه بزنه خوبه ولی مامانم از ۴ سالگی گف باید بزنین

شما خودت دو روز مسواک نزنی دهنت و دندونات چ مدلی میشه کلی جرم میگیره 

بعد بچه ۴ ساااال مسواک نزنع 

واقعا درک نمیکنم 

دهن بچه بو میگیره مسواک خالی بدون خمیر دندون بزن براش گناه داره 

از وقتی دندونا در اومدن مسواک انگشتی ..چندتا دندون داره؟ الان باید ۱۶ تا داشته باشه  من ک مسوا ...

واقعا؟؟؟؟اره در نیاورده،کلا رشدش هم کنده زیر نمودار هس😔

شما خودت دو روز مسواک نزنی دهنت و دندونات چ مدلی میشه کلی جرم میگیره  بعد بچه ۴ ساااال مسواک ن ...

عزیزم اخه ما کلا دیر دندون در اوردیم هنوز دندونی نبود که بخایم مسواک بزنیم😂😂

!you're so precious when you're smile
از لحظه ای که دندون بچه در میاد

ارع من بی خیال بودم🤦حالا میگیرم براش حتما