من روحیه ام خیلی ضعیفه مخصوصا که مشکل جدایی از نامزدم هم تو زندگیم بدترم کرده یعنی الان در حال حدایی هستم، خیلی استرسی شدم البته آدم استرسی هستم کلا ، حالا جدیدا یکی از فامیلامون دختر جوون بود فوت شده خیلی روحیه ام داغون شده از مرگ میترسم اونقد بهش فکر میکنم قلب درد میگیرم، کلا حس میکنم کلا قلبم ضعیف شده، روز ها در حین انجام روزمرگی هام محاله بهش فکر نکنم و شب ها هم از ترس خوابم نمیبره به یاد مرگ می افتم وبه شدت خوف و وحشت دارم، خیلی دوران و حال بدی دارم چیکار کنم؟؟ کمک کنید تو رو خدا🙏😔😔😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
كلا بايد ياد بگيريم واسه چيزي كه زورمون بهش نمي رسه وقت نذاريم وفكر كنيم حتي، چه برسه كه بزاريم مارو ...
نه که کلا فکر نکنیم خوب باشه این باعث میشه یاد قیامت و ترس از خدا از ذهنمون دور بشه یاد مرگ خوبه ولی به شرط اینکه تاثیر رو اعمالمون داشته باشه نه این حجم از ترس من، که اصلا خوب نیست😔