2777
2789

من روحیه ام خیلی ضعیفه مخصوصا که مشکل جدایی از نامزدم هم تو زندگیم بدترم کرده یعنی الان در حال حدایی هستم، خیلی استرسی شدم البته آدم استرسی هستم کلا ، حالا جدیدا یکی از فامیلامون دختر جوون بود فوت شده خیلی روحیه ام داغون شده از مرگ میترسم اونقد بهش فکر میکنم قلب درد میگیرم، کلا حس میکنم کلا قلبم ضعیف شده، روز ها در حین انجام روزمرگی هام محاله بهش فکر نکنم و شب ها هم از ترس خوابم نمیبره به یاد مرگ می افتم وبه شدت خوف و وحشت دارم، خیلی دوران و حال بدی دارم چیکار کنم؟؟ کمک کنید تو رو خدا🙏😔😔😔😔

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از وقتی برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدم واقعا دیدم به مرگ‌خییلی بهتر شد فکر میکنم اونقدرا هم ترس ...

منم دیدم ولی الان چون تو شرایط روحی خوبی نیستم بازم میترسم

نخونم و بیشتر بترسم؟؟

ن ب نظرم.

منم شباهتم با شما اینه ک از اعمالم میترسم ولی میدونم نفس مرگ وصل ب خدا و شیرینه و دارم مطالعه میکنم راجع بهش

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
ن ب نظرم. منم شباهتم با شما اینه ک از اعمالم میترسم ولی میدونم نفس مرگ وصل ب خدا و شیرینه و دارم ...

بخونم ببینم چیه، ولی خیلی خوبه که راجع بهش مطالعه می کنید چون این باعث میشه اعمالتون هم خوب میشه

بخونم ببینم چیه، ولی خیلی خوبه که راجع بهش مطالعه می کنید چون این باعث میشه اعمالتون هم خوب میشه

دقیقا.پیشنهاد میکنم وقت بزاری و بخونی.کتاب صوتیم گذاشتم.برنامه زندگی پس از زندگی رو هم از tw پیگیری میکنم.واقعا تاثیر گذار بود

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

كلا بايد ياد بگيريم واسه چيزي كه زورمون بهش نمي رسه وقت نذاريم وفكر كنيم حتي، چه برسه كه بزاريم مارو از كار و زندگي بندازه و حال مونو بد كنه

مرگ چيه بابا

كي تونسته جلوشو بگيره؟

چيزي كه دست من و تو نيستو اصلا بهش فكرم نكن

دقیقا.پیشنهاد میکنم وقت بزاری و بخونی.کتاب صوتیم گذاشتم.برنامه زندگی پس از زندگی رو هم از tw پیگیری ...

خدا خیرتون بده، ممنونم

خدا خیرتون بده، ممنونم

ممنون عزیزم موفق باشین

كلا بايد ياد بگيريم واسه چيزي كه زورمون بهش نمي رسه وقت نذاريم وفكر كنيم حتي، چه برسه كه بزاريم مارو ...

نه که کلا فکر نکنیم خوب باشه این باعث میشه یاد قیامت و ترس از خدا از ذهنمون دور بشه یاد مرگ خوبه ولی به شرط اینکه تاثیر رو اعمالمون داشته باشه نه این حجم از ترس من، که اصلا خوب نیست😔