۴ روز دیگه وقت پری ام میشه.اما خیلی علائم باردلری رو احساس میکنم.از جمله بدن درد.درد پریودی،درد سینه هام.خیلی دلم میخواد تا باردار بشم و بدنیا بیارمش،ولی میترسم اگه جواب چک بی بی مثبت شد شوهرم نخواد و بگه که ببریم سقطش کنیم،چون وضع مالیمون این روزا افتضاحه.ب نظرتون چکار کنم و چجوری راضیش کنم تا بچه بمونه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرت دربه در دنبال دوا و دکتر و داروهای گرون نرفته ک بدونه بچه دار شدن چه نعمتیه🙂
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
اگه وضعتون بده اقدام نکنین ،،،بچه رو نذارین سختی بکشه
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
عزیزم اگه همسرتون بچه نمیخاستن پس چرا اقدام کردن .انشالله ک هرچی خیره همون بشع .این روزا همه ووضع مالیشون بده .
سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞